MEDIA

Ποιοι βραβεύτηκαν στους Ανδρες της Χρονιάς

Ποιοι βραβεύτηκαν στους Ανδρες της Χρονιάς
Για 15η συνεχή χρονιά απονεμήθηκαν τα βραβεία Ανδρες της χρονιάς του περιοδικού Status...

Για 15η συνεχή χρονιά απονεμήθηκαν τα βραβεία Ανδρες της χρονιάς του περιοδικού Status σύμφωνα με το star. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο κέντρο Αθηνών Αρένα και σε αυτήν το παρόν έδωσε η «αφρόκρεμα» της σοουμπιζ.
Από τα βραβεία που ξεχώρισαν ήταν αυτό το τραγουδιστή της χρονιάς, το οποίο απονεμήθηκε στον Σάκη Ρουβά, ενώ ο Τζιμπριλ Σισέ απέσπασε το βραβείο του αθλητή της χρονιάς. «Αφιερώνω το βραβείο στον κόσμο που το δίνει» δήλωσε ο Σάκης, που εμφανίστηκε χωρίς την Κάτια Ζυγούλη.

Το βραβείο του καλύτερου ράδιοπαραγωγού απονεμήθηκε στον Κωνσταντίνο Τζούμα ενώ σαν manager της χρονιάς βραβεύτηκε ο Άγγελος Δεληβοριάς. Βραβείο διεθνή Έλληνα απονεμήθηκε στον Adam Mpousdouko, ενώ έκπληξη προκάλεσε το βραβείο του πιο stylish άνδρα της χρονιάς στον Δημήτρη Σκαρμούτσο.

Το βραβείο έργου ζωής ανήκει για φέτος στον Μιχάλη Κακογιάννη στον οποίο λόγω της αναπηρίας του το βραβείο παρέδωσε προσωπικά ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Ηταν μάλιστα η στιγμή που ο Σάκης Ρουβάς και το ζεύγος Λυμπέρη σηκώθηκαν συγκινημένοι όρθιοι και χειροκροτούσαν για ώρα.

Παρουσιαστές της βραδιάς που θα μεταδοθεί από το Star σε λίγες ημέρες ήταν η Τζένη Θεωνά και ο Κλέων Γρηγοριάδης.

πηγή: gossip-tv.gr