MEDIA

Γ. Τράγκας: «Προτιμώ τον "υπόκοσμο" από το Mega!»

Γ. Τράγκας: «Προτιμώ τον "υπόκοσμο" από το Mega!»
Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People, ο Γιώργος Τράγκας ρωτήθηκε μεταξύ άλλων...

Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People, ο Γιώργος Τράγκας ρωτήθηκε μεταξύ άλλων αν θα ήθελε κάποια στιγμή να συνεργαστεί με το Mega. Η απάντησή του;

"Εγώ δεν κάνω για το Mega, είμαι Σπιναλογκάτος. Δεν επιτρέπεται, εκείνοι δεν είναι πλέμπες. Εμάς μας λένε «υπόκοσμο» και το αποδέχομαι. Και να σας πω γιατί; Γιατί θεωρώ ότι ο υπόκοσμος της δημοσιογραφίας έχει μεγαλύτερη τιμή από αυτούς. Εμείς είμαστε «υπόκοσμος», δεν είμαστε, όμως, στον κόσμο που λεηλάτησε τη χώρα.

Το δελτίο του Mega είναι ένα οστεοφυλάκιο ιδεών, νομίζεις ότι είναι μια προκρούστεια κλίνη που κόβει και ράβει όπως θέλει τις ειδήσεις. Εγώ το παρακολουθώ, είναι η δουλειά μου, ούτε θα πω ότι συλλήβδην ο τάδε δημοσιογράφος του Mega λέει ανοησίες – προς Θεού! Αλλά, από την άλλη μεριά, υπάρχει αίσθηση ότι, όποιον βρουν που έχει αντίθετη άποψη στα παράθυρά τους από αυτήν της κυβέρνησης, τον βουτάνε από τη μούρη, τον βάζουν κάτω, τον κόβουν, το ράνουν και τον αφήνουν μετά πεθαμένο. Το Mega στηρίζει την κρατούσα κατάσταση – και λυπάμαι που το λέω".

Διαβάστε επίσης: “Δώρο” στο Mega, η απεργία του Alter!