MEDIA

Οι τίτλοι των κυριακάτικων εφημερίδων

Οι τίτλοι των κυριακάτικων εφημερίδων
Τα θέματα που κυριαρχούν στις κυριακάτικες εφημερίδες είναι, μεταξύ άλλων...

Τα θέματα που κυριαρχούν στις κυριακάτικες εφημερίδες είναι, μεταξύ άλλων: το θέμα του παρ΄ολίγον «γάμου» της Alpha Bank με την Εθνική και οι εξελίξεις στον τραπεζικό τομέα, η νέα λίστα του ΣΔΟΕ για φοροφύγαδες και το θέμα των προμηθειών για τα γερμανικά υποβρύχια.

ΤΟ ΒΗΜΑ: «Πόκερ τραπεζιτών και αγωνία στην κυβέρνηση»
Η εφημερίδα αναφέρεται στο σκληρό «πόκερ» που παίζουν παρασκηνιακά οι τραπεζίτες ενόψει της αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρηματοπιστωτικού τομέα και στα επανωτά λάθη συντονισμού που έκανε η κυβέρνηση αυτή την εβδομάδα.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: «75 λογαριασμούς ‘’πάγωσε’’ το ΣΔΟΕ για τις υποβρύχιες μίζες»
Μεγάλη είναι η λίστα των προσώπων που έχουν βρεθεί στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ σχετικά με τις προμήθειες στην υπόθεση των γερμανικών υποβρυχίων. Επίσης, το Πρώτο Θέμα αναφέρεται και σε σχέδιο που μελετά η κυβέρνηση για την ανακατάληψη του κέντρου της Αθήνας.

ΤΟ ΕΘΝΟΣ: «Ο ‘’ματωμένος γάμος’’ Εθνικής – Alpha και το θρίλερ στις τράπεζες»
Στο ντόμινο εξελίξεων που σηματοδοτεί η «μετέωρη» συγχώνευση Εθνικής – Alpha αναφέρεται η εφημερίδα την ώρα που κυβέρνηση και τρόικα παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στον τομέα αυτό.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Κυβέρνηση σε συμπληγάδες»
Στα προβλήματα συντονισμού που αναδείχθηκαν αυτή την εβδομάδα αναφέρεται η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδό της την ώρα που η κυβέρνηση καλείται πέρα της κοινής γνώμης να αντιμετωπίσει και τη έντονη δυσαρέσκεια των βουλευτών της.

REALNEWS: "Οι καταθέσεις που "δένουν" τον Ακη!"
Στην υπόθεση των γερμανικών υποβρυχίων αναφέρεται και η Realnews αποκαλύπτοντας έγγραφα και μαρτυρίες που, σύμφωνα με την εφημέριδα, "δείχνουν" τον πρώην υπουργό Εθνικής Αμυνας, Ακη Τσοχατζόπουλο.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: «Λίστα με 20.000 φοροφυγάδες»
«Ραβασάκια» σε 20.000 φορολογούμενους θα αποστείλει το ΣΔΟΕ εντός των ημερών σε ελεύθερους επαγγελματίες στα πλαίσια της εκστρατείας για την πάταξη της φοροδιαφυγής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ: "Διέξοδος οι συχγνωνεύσεις"

Η εφημερίδα αναφέρει πως θα υπάρξει συνέχεια στο "φλερτ" Αlpha - Εθνικής και πως τραπεζικές πηγές υποστηρίζουν πως οι τράπεζες είναι αυτές που πρέπει να δείξουν το δρόμο, να πάρουν γενναίες αποφάσεις, να προχωρήσουν σε συγχνωνεύσεις για να δημιουργήσουν ισχυρές άμυνες κατά της κρίσης.