MEDIA

Νέα απεργία και νέα ανακοίνωση στο Alter

Νέα απεργία και νέα ανακοίνωση στο Alter
Νέα 24ωρη απεργία σήμερα στο «ALTER» από τις 6.00...

Νέα 24ωρη απεργία σήμερα στο «ALTER» από τις 6.00 το πρωί της Πέμπτης, 24 Φεβρουαρίου έως τις 6.00 το πρωί της Παρασκευής, 25 Φεβρουαρίου 2011, καθώς και τετράωρη στάση εργασίας την Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου από τις 22.00 το βράδυ έως τις 02.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, 26 Φεβρουαρίου 2011, έχουν κηρύξει από κοινού ΕΣΗΕΑ και ΕΤΙΤΑ.

O λόγος είναι ότι η εργοδοσία του «ALTER» εξακολουθεί, παρά τις υποσχέσεις της, να μην εξοφλεί τις δεδουλευμένες αποδοχές των δημοσιογράφων που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό.

Παράλληλα, η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. (Alter Channel) προχώρησε στις 23 /2/2011, σε νέα ανακοίνωση η οποία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της. Σε αυτήν ουσιαστικά επαναλαμβάνει τα όσα ήδη είναι γνωστά εδώ και μήνες! Δηλαδή ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, στα πλαίσια κεφαλαιακής ενίσχυσης της Εταιρείας, οι μέτοχοι και το Διοικητικό Συμβούλιο βρίσκονται σε συζητήσεις για τη συμμετοχή νέων επενδυτών στο μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας. Επίσης ενημερώνει ότι οι διαπραγματεύσεις με τις πιστώτριες Τράπεζες βρίσκονται ακόμα (!!) σε εξέλιξη.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις του διευθύνοντος συμβούλου του Alter κ. Κώστα Γιαννίκου, στη συνάντηση που είχε την προηγούμενη εβδομάδα με την ΕΤΙΤΑ και την ΕΣΗΕΑ, μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου θα έχει αναλάβει καθήκοντα στο σταθμό νέος μάνατζερ. Όσο για την καταβολή των μισθών αυτή δεν θα γίνει πριν τις 24/3 - σύμφωνα πάντα με τον ίδιο.

Αναμένεται με ενδιαφέρον μέχρι τη Δευτέρα 28/2 η επιβεβαίωση ή μη των λεγόμενων του ενώ οι εργαζόμενοι εξετάζουν ήδη νέους τρόπους αντίδρασης- πέρα από τις κινητοποιήσεις που δηλώνουν ότι θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.