MEDIA

Η απάντηση της Νικολούλη στην ΕΛ.ΑΣ.

Η απάντηση της Νικολούλη στην ΕΛ.ΑΣ.

Σε απάντηση προχώρησε προς το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας, η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη.

Στην απάντησή της αναφέρεται: «Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας με αφορμή την αποκαλυπτική έρευνα του «Τούνελ»... ...για την υπόθεση της απαγωγής του Μάριου Παπαγεωργίου που πάγωσε την κοινή γνώμη, εξέδωσε ανακοίνωση που στην ουσία δεν απαντά σε κανένα από τα καυτά ερωτήματα.

Σε αυτήν αναφέρεται πως οι μέθοδοι που χρησιμοποιήθηκαν από ιδιώτη μοριακό βιολόγο και προβλήθηκαν από την εκπομπή, είναι γνωστές και εφαρμόζονται από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας. Πουθενά όμως η ΕΛ.ΑΣ δεν αναφέρει εάν οι μέθοδοι της εφαρμόστηκαν στην έρευνα για τον εντοπισμό του αίματος στο αυτοκίνητο του Μάριου.

Θα περίμενε κανείς, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας να είχε ξεκινήσει ήδη Ε.Δ.Ε για να διαπιστωθεί αν υπήρξαν ή όχι παραλείψεις στην υπόθεση αυτή, που έχει αναστατώσει την κοινή γνώμη. Αντί αυτού η ΕΛ.ΑΣ προσπαθεί με την ανακοίνωση της να ισορροπήσει το αρνητικό κλίμα που προκλήθηκε με τις αποκαλύψεις.

Στην επίσημη έκθεση των εγκληματολογικών εργαστηρίων για την υπόθεση, δεν αναφέρεται πουθενά η ανεύρεση του αίματος του θύματος στο αυτοκίνητο που εγκατέλειψαν οι απαγωγείς. Το λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη και αναμένονται σύντομα εξελίξεις».

Διαβάστε επίσης:

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου