MEDIA

Η απάντηση του ΑΠΕ στον Κεδίκογλου

Η απάντηση του ΑΠΕ στον Κεδίκογλου
Σε "παραπληροφόρηση" αποδίδει η γενική διεύθυνση του ΑΠΕ-ΜΠΕ τον ισχυρισμό ότι ζητήθηκε DVD από συνέλευση των εργαζομένων...

Σε "παραπληροφόρηση" αποδίδει η γενική διεύθυνση του ΑΠΕ-ΜΠΕ τον ισχυρισμό ότι ζητήθηκε DVD από συνέλευση των εργαζομένων που διατυπώνεται σε δελτίο τύπου που εξέδωσε ο βουλευτής της ΝΔ κ. Σίμος Κεδίκογλου.

Από τη γενική διεύθυνση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε απάντηση του δελτίου τύπου που εξέδωσε ο κ. Κεδίκογλου, ανακοινώθηκαν τα εξής:

"Την Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου, στους χώρους του ΑΠΕ-ΜΠΕ δεν πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση των εργαζομένων, παρά μόνον «ενημερωτική συνάντηση», η οποία συγκλήθηκε από τον γενικό διευθυντή κ. Η. Μάτσικα και στην οποία είχαν κληθεί να συμμετάσχουν όσοι εκ των εργαζομένων ήθελαν να ενημερωθούν «για την κατάσταση που έχει καταγραφεί μέχρι σήμερα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ».

Υπό αυτή την έννοια προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη η σπουδή του κ. Κεδίκογλου να εκδώσει ανακοίνωση, υποπίπτοντας στο ολίσθημα της παραπληροφόρησης.

Η μαγνητοσκόπηση της ενημερωτικής συνάντησης ζητήθηκε από τον γενικό διευθυντή κ. Μάτσικα και ουδείς προϊστάμενος τμήματος του εθνικού πρακτορείου, μπορεί να διατηρεί το «μαζαγάκι» του εντός αυτού, απαγορεύοντας να δοθεί στον γενικό διευθυντή το DVD".