MEDIA

Ο Σάκης Μπουλάς μιλά για την επιστροφή του «50-50»

Ο Σάκης Μπουλάς μιλά για την επιστροφή του «50-50»
Η Megaλη επιστροφή του «50-50» είναι γεγονός και ο Σάκης Μπουλάς μιλά για τη σειρά. «Δεν έχω κανένα άγχος κι ας ακούγεται κομματάκι...

Η Megaλη επιστροφή του «50-50» είναι γεγονός και ο Σάκης Μπουλάς μιλά στην εφημερίδα "ΕΘΝΟΣ" για τη σειρά. «Δεν έχω κανένα άγχος κι ας ακούγεται κομματάκι περίεργο αυτό. Δεν έχω κανένα άγχος, γιατί δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα... Είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι, οι ίδιοι συντελεστές, έχουμε την ίδια όρεξη και το ίδιο μεράκι γι' αυτή τη δουλειά, οπότε γιατί να σκέφτομαι ότι μπορεί να μην πάμε καλά αυτή τη φορά; Θα πάμε το ίδιο καλά και ακόμα καλύτερα. Η φόρα που έχει το «50-50» είναι απίστευτη και δεν κόβεται έτσι εύκολα» τόνισε ο ηθοποιός σχετικά με την σειρά.


Ενώ για την επιτυχία της σειράς είπε: «Ήταν μια δουλειά αληθινή... Ήταν μια δουλειά στην οποία ο κόσμος έβλεπε τον εαυτό του, τον φίλο του, τη γυναίκα του, το παιδί του. Ήταν μια δουλειά εντελώς... γήινη και όχι... εξωγήινη (γέλια)... Έχουμε φλομώσει στα σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Το «50-50» είναι μια δουλειά ζωντανή».
Και πρόσθεσε ο ηθοποιός: «Ο κόσμος είδε μια παρέα μεσηλίκων που πάνω απ' όλα δεν είχε χάσει την όρεξή της για ζωή και αυτό το λάτρεψε...»


Το «50-50» έφερε πάλι στην μόδα τις παρέες. «Οι αντροπαρέες έγιναν και πάλι της μόδας, όπως επίσης και οι γυναικοπαρέες. Εδώ καταφέραμε να κάνουμε της μόδας και πάλι τα... τσιπουράδικα» δήλωσε ο Σάκης Μπουλάς.

Πηγή: gossip-tv.gr