MEDIA

Independent:Ελπίδες για την εύρεση του Μπεν γεννά η υπόθεση της Μαρίας

Independent:Ελπίδες για την εύρεση του Μπεν γεννά η υπόθεση της Μαρίας

Μνήμες από τους Μαντλίν Μακ Καν και Μπεν Νίντχαμ που εξαφανίστηκαν ενώ έκαναν διακοπές στην Ελλάδα ξύπνησε η υπόθεση της τετράχρονης «Μαρίας» που βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα.

Συνεπώς, δεν προκαλεί εντύπωση το εντονότατο ενδιαφέρον των βρετανικών Μέσων Ενημέρωσης που με δημοσιεύματά τους ενημερώνουν τη βρετανική κοινή γνώμη για την υπόθεση ενώ δεν λείπουν και οι συσχετισμοί με την περίπτωση του Μπεν Νίντχαμ που εξαφανίστηκε στην Κω όταν απήχθη το 1991 σε ηλικία 21 μηνών, ενώ παραθέριζε στο σπίτι των παππούδων του.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Independent» η οποία αφηγείται το περιστατικό με τη μικρή «Μαρία» της οποίας η ταυτότητα και ο τόπος γέννησης παραμένουν άγνωστα, η αδερφή του εξαφανισθέντος Μπεν δήλωσε ότι η ιστορία την κάνει να ελπίζει ότι μια μέρα θα βρει ίσως τον αδερφό της.

Στο μεταξύ, στη σελίδα στο Facebook που έχει δημιουργηθεί με στόχο την εύρεση του Μπεν αναρτήθηκε η ακόλουθη φράση: «Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια σημαντική ιστορία σε σχέση με την απαγωγή του Μπεν καθώς μάρτυρας είχε ισχυριστεί ότι τον είχε δει πριν από πολλά χρόνια στο ίδιο μέρος όπου βρέθηκε το κορίτσι. Η υπόθεση δεν εξιχνιάστηκε ποτέ αλλά ελπίζουμε ότι τώρα θα βρεθεί μια άκρη».

Διαβάστε επίσης: Σε εξέλιξη το θρίλερ με την τετράχρονη Μαρία

Τη Δευτέρα θα δημοσιευθούν οι φωτογραφίες των συλληφθέντων Ρομά