MEDIA

Ο Ν. Χατζηνικολάου για το Alter

Ο Ν. Χατζηνικολάου για το Alter
"Μακάρι να πάνε όλα καλά"! Με αυτήν την φράση αναφέρθηκε...

"Μακάρι να πάνε όλα καλά"! Με αυτήν την φράση αναφέρθηκε πριν από λίγο, στην ραδιοφωνική του εκπομπή μέσα από τον Real FM, ο Νίκος Χατζηνικολάου στην υπόθεση του Alter.

"Τα πράγματα στο Alter έχουν σφίξει επικίνδυνα. Εγώ εκφράζω την ελπίδα να λυθεί γρήγορα το θέμα. Γνωρίζω ότι υπάρχουν διεργασίες αυτή την στιγμή. Μακάρι να πάνε καλά. Έχουν γίνει μεγάλα λάθη και υπερβολές", πρόσθεσε.

Είναι μάλιστα η πρώτη φορά που ο άνκορμαν πήρε δημοσίως θέση και για τα σενάρια που τον θέλουν να ετοιμάζει δικό του τηλεοπτικό σταθμό με την ονομασία Real TV:

"Έχω πει ότι θα είμαι στο Alter, όσο υπάρχει Alter. Εάν και εφόσον όμως δεν υπάρξει λύση στο πρόβλημα τότε και μόνο τότε, εμείς εδώ στο Real Group, θα ψάξουμε λύση για να ακούγεται η φωνή μας και τηλεοπτικά"!

Αναφερόμενος στο θέμα των απλήρωτων εργαζόμενων του σταθμού ο Νίκος Χατζηνικολάου είπε:

"Είμαι και εγώ όπως όλοι τρεις μήνες απλήρωτος. Τα πράγματα όμως είναι πιο δύσκολα για αυτούς που έχουν μικρούς μισθούς. Το κανάλι εάν δεν βρεθεί λύση θα συνεχίσει να απαξιώνεται. Πρέπει να βρεθεί λύση".

Από τα λεγόμενα του κ. Χατζηνικολάου γίνεται σαφές ότι για την ώρα δεν υπάρχει ανακοινώσιμη λύση, αλλά οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και η λύση σε επίπεδο... ελπίδας και ευχών!

Γι αυτόν το λόγο οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις διαρκείας, ενώ ακούγονται φήμες ότι ο σταθμός θα επιχειρήσει να κηρύξει παράνομες τις απεργίες! Αναρωτιόμαστε με ποιό επιχείρημα θα προσφύγουν στο Πρωτοδικείο, τη στιγμή που όλα φανερώνουν ότι η υπόσχεση Γιαννίκου για πληρωμή στις 24 Μαρτίου, δύσκολα θα γίνει πράξη!

Διαβάστε επίσης:

Alter: οι προπληρωμένες διαφημίσεις καθυστερούν τις εξελίξεις!

Alter: πινγκ πονγκ στα κεφάλια των εργαζομένων!

Η είδηση θα ήταν αν ο κ.Γιαννίκος έλεγε αλήθεια!