MEDIA

Μυστικά της Εδέμ: Η Στέλλα προσπαθεί να προσεγγίσει τον Μπέλλο

Μυστικά της Εδέμ: Η Στέλλα προσπαθεί να προσεγγίσει τον Μπέλλο
Η Νταίζη ζητάει να παραμείνουν όλοι ψύχραιμοι και να μην απαντήσουν τίποτα, διότι, αν καταλάβει τον πανικό τους...

Η Νταίζη ζητάει να παραμείνουν όλοι ψύχραιμοι και να μην απαντήσουν τίποτα, διότι, αν καταλάβει τον πανικό τους, θα διπλασιάσει το ποσό. Το ίδιο συμβουλεύει και ο αστυνόμος τον Λουκά, εξηγώντας του ότι ο Μπέλλος χρειάζεται άμεσα μετρητά, για να φύγει από τη χώρα και δεν πρέπει να υποκύψουν στους εκβιασμούς του. Η Στέλλα προσπαθεί να προσεγγίσει τον Μπέλλο και να του κάνει ψυχολογική ανάλυση.

Ο Μπέλλος, τελικά, της αφηγείται όλη την ιστορία με τα διαμάντια και την εμπλοκή των υπολοίπων στην υπόθεση. Η Εύα αποφασίζει να συμβάλει στο ποσό των λύτρων και το λέει στον Λουκά που συγκινείται πολύ. Παράλληλα και η Εριέττα τού εξηγεί ότι θα πληρώσει ό,τι χρειαστεί για να απελευθερωθεί η Στέλλα. Του λέει ότι είναι οικογένεια και θα σταθεί δίπλα του, μέχρι το τέλος.

Η πιο αναπάντεχη προσφορά έρχεται από τη Νταίζη, η οποία προθυμοποιείται να μεσολαβήσει στις διαπραγματεύσεις, αλλά και να συμβάλει στα οικονομικά. Ο Μπέλλος πληροφορεί τον Λευτέρη ότι δεν αστειεύεται και ο Λουκάς φοβάται μήπως ο Μπέλλος ξεσπάσει το θυμό της εκδίκησής του στη Στέλλα...