MEDIA

Alter: Νέο "δόλωμα" της διοίκησης Γιαννίκου;

Alter: Νέο "δόλωμα" της διοίκησης Γιαννίκου;
Έντονες πιέσεις στους τεχνικούς του Alter που έχουν προχωρήσει...

Έντονες πιέσεις στους τεχνικούς του Alter που έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας -μπλοκάροντας την λειτουργία του σταθμού-, ασκούνται τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr.

Συγκεκριμένα, άνθρωποι που ανήκουν στον στενό πυρήνα συνεργατών του διευθύνοντος συμβούλου κ. Κώστα Γιαννίκου, πιέζουν με κάθε τρόπο τους τεχνικούς να αποσύρουν την επίσχεση, έναντι... ανταλλαγμάτων!

"Αν αποσύρετε τώρα τις επισχέσεις, θα είναι σαν να μην τις κάνατε ποτέ", τους λένε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι σε αντίθετη περίπτωση όταν θα φτάσει η ώρα των πληρωμών, θα απολυθούν από τον σταθμό! Όσο για το πότε θα φτάσει η "μεγάλη ώρα" να πάρουν τα χρήματά τους, τους διαβεβαιώνουν ότι αυτό θα συμβεί αμέσως μετά το... Πάσχα!

Το newsbomb.gr, δεν υιοθετεί την παραπάνω πληροφορία, αφού να ισχύει κάτι τέτοιο δεν μιλάμε πλέον για κοροϊδία των εργαζομένων αλλά αλητεία του χειρίστου βαθμού!

Εξάλλου, αν πράγματι η συμφωνία για τη σωτηρία του σταθμού έχει σχεδόν κλείσει και η υπογραφή της αποτελεί θέμα ημερών -όπως διαδίδουν τα στελέχη του σταθμού- , τότε η νέα διοίκηση θα αναλάβει σύντομα την λειτουργία του Alter. Συνεπώς δεν υπάρχει κανένας λόγος να αποσύρουν οι εργαζόμενοι τις επισχέσεις εργασίας οι οποίες αποτελούν μορφή διαμαρτυρίας στην συμπεριφορά της παρούσας διοίκησης.

Αν πάλι η όποια συμφωνία είναι στον αέρα και ο σταθμός κινδυνεύει με λουκέτο, τότε το να εκπέμψει το Alter ζωντανό πρόγραμμα μέχρι το Πάσχα, εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα εκείνων που έχουν προεισπράξει τα πασχαλινά διαφημιστικά πακέτα! Σε αυτήν την περίπτωση, είναι σαφές ότι θα πρέπει άμεσα πέρα από τους τεχνικούς να προχωρήσουν σε επισχέσεις και οι δημοσιογράφοι- διασφαλίζοντας έτσι τα συμφέροντά τους!

Διαβάστε επίσης:

Στην “παγίδα Alter” ύψους 183 εκατ. ευρώ οι διαφημιστικές εταιρείες

Alter: Ποιοί ζητούν παρέμβαση του ΕΣΡ!