MEDIA

ΝΕΡΙΤ: Νέα προκήρυξη για προσλήψεις διαφόρων ειδικοτήτων

ΝΕΡΙΤ: Νέα προκήρυξη για προσλήψεις διαφόρων ειδικοτήτων

Δημοσιεύθηκε από την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Τεύχος προκηρύξεων ΑΣΕΠ, αρ. φ. 1/23.01.2014), η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 259 θέσεων προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων με Σχέση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (ΣΑΧ) Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στη ΝΕΡΙΤ Α.Ε.

Η κατανομή των θέσεων ανά εκπαιδευτική βαθμίδα, έχει ως εξής:

• Κατηγορία Π.Ε.: 71 θέσεις

• Κατηγορία Τ.Ε.: 119 θέσεις

• Κατηγορία Δ.Ε.: 64 θέσεις

• Κατηγορία Υ.Ε. 5 θέσεις

Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης, με την εξειδίκευση των θέσεων, τα απαραίτητα και συνεκτιμώμενα προσόντα, βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου http://www.et.gr/index.php/2013-01-28-14-06-23/yearly-catalogs-except-tae-epe

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων, οι οποίοι κατέχουν τα απαραίτητα γενικά και ειδικά προσόντα, πρέπει να υποβάλουν αίτηση αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.asep.gr και να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση «Α.Σ.Ε.Π., Αίτηση για την Προκήρυξη 1Κ/2014 (Κατηγορία: Π.Ε. ή Τ.Ε. ή Δ.Ε. ή Υ.Ε.), Τ.Θ. 14.308, Αθήνα Τ.Κ. 115.10) τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που αναγράφονται στην προκήρυξη.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου και λήγει την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.