MEDIA

Θ. Αναστασιάδης: Ο Κωστόπουλος ανέλαβε μία προβληματική ζώνη

Θ. Αναστασιάδης: Ο Κωστόπουλος ανέλαβε μία προβληματική ζώνη

Ο Θέμος Αναστασιάδης σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στα δύο πρωινά "Το Πρωινό" και το "Πρωινό Mou"!

«Μέχρι τώρα η σεζόν έδειξε ποιος έχει κερδίσει. Το αποφάσισε το κοινό. Είναι μία μόνο διάσταση, αποφασιστική όμως στην τηλεόραση. Για μένα η μεγάλη έκπληξη ήταν η Μπαλατσινού. Για τον Πέτρο ήμουν σίγουρος ότι θα αγωνιστεί και πιστεύω ότι κατάφερε το μάξιμουμ που μπορούσε. Ανέλαβε μία προβληματική ζώνη και όχι κάτι που είναι στο είδος του και, παρά ταύτα, τον βλέπω ότι σκίστηκε.

Επειδή τον ξέρω, είμαι σίγουρος ότι το πρωί μέχρι το βράδυ κατεβάζει κεριά και λιβάνια που χρειάζεται να ξυπνάει από τις 7 το πρωί. Θυμάμαι, όταν ήμασταν μαζί στα περιοδικά, ερχόταν στις 2 το μεσημέρι και έλεγε ότι μόλις είχε ξυπνήσει και μας εκνεύριζε φοβερά. Αυτή η ταλαιπωρία του είναι βάλσαμο στην ψυχή μας και εύχομαι να έχει άλλη μια τέτοια χρονιά στο Mega. Ήταν όμως και μια τονωτική ένεση για όλους αυτούς που είναι αυτής της ηλικίας, εννοώ τον Παπαδάκη, τον Χατζηνικολάου, που είναι μια γενιά μετά από μένα, ότι μπορούν και σε αυτή την ηλικία.

Εγώ άκουγα ότι έρχονται τα νιάτα και μας παίρνουν τις δουλειές. Τώρα μας παίρνουν τα γηρατειά τις δουλειές», δήλωσε ο Θέμος Αναστασιάδης σε τηλεπεριοδικό για τις δυο πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές.»