MEDIA

«Μες την καλή χαρά» το Σαββατοκύριακο στον Alpha

«Μες την καλή χαρά» το Σαββατοκύριακο στον Alpha

Δύο απολαυστικά πρωινά υπόσχεται στους τηλεθεατές η εκπομπή «Μες την καλή χαρά» αύριο και μεθαύριο στις 10 μέσα από την τηλεόραση του Alpha.

Η Κατερίνα Καραβάτου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Παύλος Σταματόπουλος, o Ευθύμης Ζησάκης αναλαμβάνουν δράση για να κάνουν πιο χαρούμενες και ανέμελες τις δύο καλύτερες ημέρες της εβδομάδας.

Στην αυριανή εκπομπή η Κατερίνα Γερονικολού και η Θωμαϊς Ανδρούτσου μιλούν για τη ζωή τους, τις φοβίες και τις εμμονές τους ενώ απαντούν σε καθαρά γυναικείες ερωτήσεις.

Η εκπομπή συνδέεται ζωντανά με το Ρέθυμνο και μοιράζεται μαζί μας κεφάτες εικόνες από το καρναβάλι. Επίσης, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συναντά την Έλενα Σερεπίσου, η οποία με δική της πρωτοβουλία και κινητοποιώντας και τις φίλες της, βοηθά 80 άπορες οικογένειες. Καλεσμένος θα είναι και ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος μιλά για τα προσωπικά και τα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και υποβάλλεται σε πολλές δοκιμασίες.

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου ο ηθοποιός Αλέξανδρος Αντωνόπουλος θα μιλήσει για τη θεατρική παράσταση «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε» στην οποία πρωταγωνιστεί. Η πρωταγωνίστρια της θεατρικής παράστασης «Μου λες αλήθεια;», Ελισάβετ Μουτάφη, αναφέρεται στη ζωή της και τη συνεργασία της με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης ξεναγεί την Κατερίνα Καραβάτου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά το οποίο αυτή την περίοδο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ψυχής του ενώ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, στο πνεύμα των ημερών, επισκέπτεται ένα βεστιάριο και παρουσιάζει μοναδικά κοστούμια.

Η εκπομπή ταξιδεύει, και την Κυριακή, στο Ρέθυμνο, μεταφέροντας εικόνες από Καρναβάλι και παράλληλα αποκαλύπτει τα μυστικά της Κρητικής κουζίνας.