MEDIA

Game of Thones: Η σειρά-φαινόμενο επιστρέφει!

Game of Thones: Η σειρά-φαινόμενο επιστρέφει!

Αντίστροφη μέτρηση για τους φανατικούς της δημοφιλούς σειράς και το τηλεοπτικό δίκτυο HBO φροντίζει να εντείνει την αγωνία, «προκαλώντας» μας με τα νέα τρέιλερ

Σε ένα εντυπωσιακό teaser video διάρκειας σχεδόν 15 λεπτών με τίτλο «Ice and Fire: A Foreshadowing», το HBO μας παρουσίασε πριν απο μερικές ημέρες, κομμένες σκηνές, flashbacks και συνεντεύξεις, αλλά και μια πρόγευση από τους νέους χαρακτήρες και τις εξελίξεις που αναμένονται (και δεν αναμένονται) στον τέταρτο κύκλο.

«All men must die», είναι η τελευταία... απειλή από το Game of Thrones, που μας προειδοποιεί ότι αυτός ο τέταρτος κύκλος, ο οποίος ξεκινά στις 6 Απριλίου (8 Απριλίου η ελληνική προβολή τους από τα κανάλια novacinema), θα είναι πιο εκρηκτικός και αιματηρός από ποτέ.

Η μικρή Arya Stark μεγαλώνει συνεχώς τη λίστα με τους μελλοθάνατους και το πιο αιματοβαμμένο βιβλίο του George RR Martin, αυξάνει ακόμα περισσότερο τις προσδοκίες και την ανυπομονησία μας.

Μπορεί το φινάλε της προηγούμενης σεζόν να ήταν μοναδικό, αλλά αν δείτε το τρέιλερ που έδωσε στη δημοσιότητα το δίκτυο HBO, η συνέχεια της αγαπημένης σειράς αναμένεται κάτι περισσότερο από συγκλονιστική, με την εκδίκηση να είναι η λέξη-κλειδί.

H 4η σεζόν θα συνεχίζει από το σημείο στο οποίο μας άφησε η τρίτη, ολοκληρώνοντας δηλαδή την μεταφορά του τρίτου βιβλίου του George R.R. Martin με τίτλο ''Η Καταιγίδα των Σπαθιών''.

Πολλοί, βασιζόμενοι στα βιβλία, δίνουν την δική τους εκδοχή για το τι θα συμβεί με τον κακό Jamie Lannister στον Νότο, με τις εξελίξεις στον Βορρά μετά τον συνταρακτικό ''Κόκκινο Γάμο'', με τα γεγονότα πέρα από το τείχος, αλλά και με τις περιπέτειες της Νυχτερινής Φρουράς...

Πολύ πιθανό ωστόσο οι σεναριογράφοι της σειράς να αλλάξουν, όπως συνηθίζουν, τη ροή και την εξέλιξη των πραγμάτων.

Ο δημιουργός του σίριαλ David Benioff έχει αποκαλύψει ότι η 4η σεζόν θα μας παρουσιάσει αρκετούς νέους χαρακτήρες, μια γιγιαντιαία μάχη κι έναν σημαντικό γάμο που θα ανατρέψει τα δεδομένα...

Υπομονή λοιπόν μέχρι τον Απρίλιο...

Διαβάστε επίσης:

Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της 4ης σεζόν του Game of Thrones

Game of thrones: Στις 6 Απριλίου η πρεμιέρα του 4ου κύκλου

Game of Thrones: Όλοι οι θάνατοι σε ένα βίντεο

A. T.