MEDIA

Διήμερο Champions League στη Nova

Διήμερο Champions League στη Nova

Ένα διήμερο γεμάτο μεγάλα ποδοσφαιρικά ματς αρχίζει αύριο για τους λάτρεις της στρογγυλής θεάς.

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών Novasports θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τους επαναληπτικούς του Champions League για τη φάση των «16» της διοργάνωσης ζωντανά και αποκλειστικά και σε εικόνα και ήχο High Definition. Την Τρίτη 11 Μαρτίου στις 21:45 τους αγώνες Μπάγερν - Άρσεναλ και Ατλέτικο Μαδρίτης - Μίλαν και την Τετάρτη 12 Μαρτίου στις 21:45 το παιχνίδι Παρί Σεν Ζερμέν - Λεβερκούζεν.

Την Τρίτη 11 Μαρτίου οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν μέσω των Novasports 2 & Novasports 2 HD τον αγώνα Μπάγερν – Άρσεναλ από το «Αλιάνζ Αρίνα».

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν, με όπλο το 2-0 από το πρώτο παιχνίδι στο «Emirates» υποδέχεται την Άρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται ιδιαίτερα συναρπαστικό. Την ίδια ημέρα στην Μαδρίτη, σ’ έναν αγώνα που θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD, η Ατλέτικο θα αντιμετωπίσει την Μίλαν, στον επαναληπτικό της νίκης των «ροχιμπλάνκος» με 1-0 στο Μιλάνο.

Την Τετάρτη 12 Μαρτίου οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, μέσω των Novasports 2 & Novasports 2 HD θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Λεβερκούζεν. Η ομάδα του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και του Έντσον Καβάνι υποδέχεται την γερμανική ομάδα, έχοντας ισχυρό αβαντάζ για πρόκριση μετά το 4-0 στο πρώτο παιχνίδι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των καναλιών Novasports περιλαμβάνει τις εξής μεταδόσεις:

Τρίτη 11 Μαρτίου

21:45 Μπάγερν - Άρσεναλ, Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου και audio από το Novasports.gr

21:45 Ατλέτικο Μαδρίτης - Μίλαν, Novasports 1 & Novasports 1 HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη

Τετάρτη 12 Μαρτίου

21:45 Παρί Σεν Ζερμέν - Λεβερκούζεν, Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου

Ο αγώνας Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Σίτι θα μεταδοθεί μόνο σε μαγνητοσκόπηση την Παρασκευή 14 Μαρτίου στις 22:00 από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD, σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου.

Διαβάστε επίσης

ChampionsLeague: Στη... μάχη οι Πρωταθλητές Ευρώπης! (videos)