MEDIA

Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα με ένα κλικ

Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα με ένα κλικ

Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Μιλάει και ο Γιώργος"

Η εφημερίδα γράφει ότι "την ώρα που οι φήμες και για νέο βίντεο που θα εμπλέκει κι άλλο στέλεχος της κυβέρνησης πληθαίνουν και οι κ. Σαμαράς και Βενιζέλος συνταντώνται εκ νέου (σήμερα 10.00 π.μ.), ο Γιώργος Παπανδρέου εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να «χτυπήσει» την κυβέρνηση και να προσπαθήσει να τη σπρώξει στον γκρεμό".

ΕΘΝΟΣ: "Μην κάνουμε ρυθμιστή των εξελίξεων μια συμμορία"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "αν ορθώς η πολιτική όπως την είχε προσδιορίσει ο Φρανσουά Μιτεράν είναι «η διαχείριση των συμβόλων» και «η τέχνη του εφικτού», στα καθ΄ημάς σίγουρα κάτι δεν πάει καλά και πρέπει να διορθωθεί πάραυτα, καθώς ο χρόνος είναι το απόλυτο μέγεθος και ενίοτε καθορίζει την επιτυχία ή την καταστροφή".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Πατροκοσμάς: Ο χαλασμός θα γίνει από Τυφλό (Σαμαράς;) και... Κασιδιάρη!"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "κάτι το πρόβλημα όρασης του Πρωθυπουργού, κάτι ο Ηλίας της Χρυσής αυγής που πάει να βγάλει το μάτι της κυβέρνησης με τα βίντεο Μπαλτάκου, ήρθε και έδεσε!!!".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Οι παγίδες για Ε9, αυθαίρετα και μεταβιβάσεις ακινήτων".

Η εφημερίδα γράφει "απίστευτες παγίδες, που συνεπάγονται την επιβολή εξωπραγματικών φόρων ή την εμπλοκή με πρωτόγνωρες γραφειοκρατικές διαδικασίες, κρύβουν οι νέες ρυθμίσεις στη φορολογία ακινήτων που νομοθέτησαν από κοινού η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών και η τρόικα".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Ομηροι του παρακράτους"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "μετά την αποκάλυψη των υπόγειων διαδρομών Μαξίμου-Χρυσής Αυγής, η κυβέρνηση επισπεύδει την έξοδο στις αγορές και αναζητά πολιτική διέξοδο. Μπροστά στον κίνδυνο κατάρρευσης, τα σενάρια τριπλών εκλογών τον Μάιο επανέρχονται στο τραπέζι".

ΕΣΤΙΑ: "Κρείττον σιγάν για τα αδικαιολόγητα"

Η εφημερίδα τονίζει ότι "γράψαμε χθες ότι με τον κατάλληλο χειρισμό, ο Πρωθυπουργός θα μπορούσε να στρέψη το θέμα Μπαλτάκου ακόμη και υπέρ αυτού. Ομως υπό μία βασική προϋπόθεση. Να παύσουν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα. Και πρώτος ο ίδιος ο παραιτηθείς γενικός γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου".

Η ΑΥΓΗ: "Στήνουν κάλπες Σαμαράς - Βενιζέλος"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "σωσίβιο από το «ναυάγιο Μπαλτάκου», με πρόωρη προσφυγή στις κάλπες τον Μάιο, ταυτόχρονα με τις εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αναζητούν Σαμαράς - Βενιζέλος, που συναντώνται εκτάκτως το πρωί".

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "Εξαφάνιση πρωθυπουργού. Μπορείτε να βοηθήσετε;"

Η εφημερίδα σημειώνει "την ημέρα που εξαφανίστηκε προέκυψε το σκάνδαλο με τον Τάκη Μπαλτάκο. Αναζητείται προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τον στενό συνεργάτη του".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Μετωπική για την υπόθεση Μπαλτάκου"

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "στη δίνη της υποκλαπείσης συνομιλίας Μπαλτάκου τείνει να εγκλωβιστεί η πολιτική σκηνή, με την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση να οδηγούνται σε μετωπική σύγκρουση".

Ο ΛΟΓΟΣ: "Φτωχά 686.000 παιδιά"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "πάνω από μισό εκατομμύριο παιδιά αντιμετωπίζουν κίνδυνο φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού στη χώρα μας, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση «Η Κατάσταση των Παιδιών στην Ελλάδα 2014 - Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στα παιδιά», της Ελληνικής εθνικής Επιτροπής της UNICEF".

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Τσάκισμα μισθών - δικαιωμάτων στο όνομα της ανταγωνιστικότητας"

Η εφημερίδα αναφέρει ότι "ο υπουργός Εργασίας, Γ. Βρούτσης, σε χτεσινή ομιλία του σε εκδήλωση ομολόγησε ανοιχτά ότι τα αντεργατικά μέτρα που ψήφισε η κυβέρνηση ήταν αναγκαία από τη σκοπιά του κεφαλαίου. Είπε χαρακτηριστικά: «Εάν δεν υπήρχαν μνημόνια και υποχρεώσεις, θα έπρεπε μόνοι μας να προχωρήσουμε προς την κατεύθυνση αυτή»".

ΤΑ ΝΕΑ: "Στο στόχαστρο τα «σταγονίδια»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "κινήσεις απεγκλωβισμού από την υπόθεση Μπαλτάκου επεξεργάζεται το Μαξίμου, το οποίο αντιμετωπίζει έναν κλοιό πιέσεων για αποπομπή κάθε «συνοδοιπόρου» του αποπεμφθέντος γενικού γραμματέα του Υπουργικού συμβουλίου από το κυβερνητικό στερέωμα".

Kontranews: "Ερχεται σεισμός υπάρχουν άλλες 20 κασέτες-φωτιά"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "10 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας μιλάνε με τον Κασιδιάρη και χαρακτηρίζουν πολιτική τη δίωξη της Χρυσής Αυγής. Οι μυστικές υπηρεσίες έχουν παγιδεύσει υπουργούς, βουλευτές, δικαστές και επιχειρηματίες. Επίκειται Αρμαγεδδών αποκαλύψεων".

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Το μεγάλο «στοίχημα»"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "με το ένα πόδι στις αγορές βρίσκεται το ελληνικό δημόσιο καθώς τις τελευταίες ώρες πληθαίνουν οι ενδείξεις πως, αποτελεί θέμα χρόνου, μετά από τέσσερα έτη αποκλεισμού και μόλις δύο χρόνια μετά το PSI, η πρώτη ελληνική ομολογιακή έκδοση, με πενταετές ομόλογο, αξίας περίπου 2 δισ. ευρώ".

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Προσπάθεια επανεκκίνησης για 4 δισ. ευρώ επιδοτήσεων"

Η εφημερίδα τονίζει ότι "πρόκληση τόσο για το υπουργείο Ανάπτυξης όσο και για τις τράπεζες θα αποτελέσει η αξιοποίηση των περίπου 4 δισ. ευρώ του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικοτητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚκίνηση) του ΕΣΠΑ για την ενίσχυση των επενδύσεων, αλλά και την αποκατάσταση της ρευστότητας στην αγορά".

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ