MEDIA

Game of Thrones Season 4: Και μετά τον ανατρεπτικό «Μωβ γάμο», τι;

Game of Thrones Season 4: Και μετά τον ανατρεπτικό «Μωβ γάμο», τι;

Και μετά τον σοκαριστικό «Κόκκινο Γάμο» της προηγούμενης σεζόν, ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα ο «Μωβ Γάμος»... Και πλέον είμαστε σίγουροι: δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δούμε έναν αναίμακτο γάμο στο «Game of Thrones».

Προσοχή, ακολουθούν spoilers

Ο τέταρτος κύκλος έχει ξεκινήσει, κατά γενική ομολογία, πολύ «δυνατά» φέτος. Άλλωστε και οι δημιουργοί της σειράς μας είχαν προειδοποιήσει εδώ και καιρό ότι θα παρακολουθούσαμε έναν συγκλονιστικό γάμο που θα άλλαζε τα δεδομένα!

O πιο μισητός άνθρωπος του «Game of Thrones» -και ίσως όλης της τηλεόρασης σήμερα!- είναι λοιπόν νεκρός...

Σε ένα επεισόδιο το οποίο πανηγυρίστηκε όσο κανένα άλλο, ο βασιλιάς Τζόφρι ο... «Απεχθέστατος» μας άφησε χρόνους, σκορπίζοντας χαρά σε όλους τους φίλους της σειράς, όπως φάνηκε άλλωστε και στα εκατοντάδες βίντεο τα οποία ανέβηκαν στο YouTube, με τις ξέφρενες αντιδράσεις των τηλεθεατών.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό βίντεο:

«The King is Dead. Long Live the Queen(s) ?»

Τι θα γίνει λοιπόν στη συνέχεια της δημοφιλούς σειράς; Θα επιβιώσει άραγε κανένας από τους άνδρες του Westeros; Και ποιος δηλητηρίασε τελικά τον Τζόφρι;

Στο επεισόδιο της προηγούμενης Κυριακής νιώσαμε σαν να βλέπαμε ένα αστυνομικό θρίλερ, ένα «whodunit» αλά Αγκάθα Κρίστι. Τόσο ο George R.R Martin όσο και οι δημιουργοί της τηλεοπτικής σειράς είχαν φροντίσει να ενοχοποιήσουν προηγουμένως, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, τους πάντες, ακόμα και τη Σέρσεϊ, την ίδια τη μητέρα δηλαδή του βασιλιά...

Κατά τη διάρκεια του γάμου, η κάμερα πραγματοποιεί «περάσματα» από διάφορους προσκεκλημένους, καλώντας μας φυσικά να τους... υποψιαστούμε στη συνέχεια!

Αυτό που πρέπει ωστόσο να σημειώσουμε είναι ότι όλοι είναι λίγο-πολύ ύποπτοι.

Ωστόσο αρκετοί από τους φανατικούς της σειράς εύλογα αναρωτιούνται για το μυστηριώδη ρόλο του «τρελού», έκπτωτου ιππότη, ο οποίος ως «από μηχανής θεός» φυγάδευσε τη Σάνσα, λίγο πριν από τη σύλληψη του Τύριον (για τον οποίο πιστεύουμε ότι είναι αθώος).

Στο τρίτο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν, το οποίο θα προβληθεί στις ΗΠΑ αυτήν την Κυριακή 20/4, ο Τύριον δέχεται την επίσκεψη ενός φίλου ωστόσο αναρωτιέται αν θα τον βοηθήσει κάποιο μέλος της οικογένειάς του... Ο Τάιγουιν αποφασίζε να συμμαχίσει με έναν εχθρό, ενώ οι ετοιμασίες στο Castle Black συνεχίζονται. Παράλληλα η Άρια θα πάρει ένα μάθημα ζωής και η Ντενέρις θα λάβει μια σημαντική απόφαση έξω από τα τείχη της πόλης Meereen...

Το «Game of Thrones» προβάλλεται κάθε Τρίτη βράδυ μέσα από τα κανάλια Novacinema σε λιγότερο από 48 ώρες μετά την πρεμιέρα των επεισοδίων στην Αμερική.

Διαβάστε επίσης:

Game of Thrones Season 4: Το σοκαριστικό δεύτερο επεισόδιο

Το «Game of Thrones» λίγο έλειψε να μην γυριστεί ποτέ!

Game of Thrones Season 4: Χαμός με το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου