MEDIA

Οι καλεσμένοι του «Μες στην καλή χαρά»

Οι καλεσμένοι του «Μες στην καλή χαρά»

Πιο χαρούμενες και ανέμελες τις δύο καλύτερες ημέρες της εβδομάδας, τα Σαββατοκύριακα, επιθυμούν να κάνουν οι Κατερίνα Καραβάτου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Παύλος Σταματόπουλος και Ευθύμης Ζησάκης με την εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» στις 10 το πρωί στον Alpha.

Το Σάββατο 26 Απριλίου η Ελένη Τσολάκη επισκέπτεται με την Κατερίνα Καραβάτου το πρώτο μέρος που αγάπησε στην Αθήνα, «κατεβαίνοντας» από τη Θεσσαλονίκη.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συναντά την Σοφία Παπαμάργαρη, μια γυναίκα που μετά από πολλές προσπάθειες έφερε στον κόσμο ένα υγιές παιδί με την μέθοδο της μικρογονιμοποίησης. Η Άση Μπήλιου δίνει τις προβλέψεις της για το υπόλοιπο της Άνοιξης και το καλοκαίρι. Ακόμα, ο Βασίλης Καλλίδης έρχεται για μία απολαυστική συνέντευξη και μαγειρεύει ένα πλήρες γεύμα. Τέλος, ο Θάνος Καλλίρης μοιράζεται ιστορίες από τη ζωή του, τις αναμνήσεις του από το «Μες στην καλή χαρά», την περίοδο που συμμετείχε στην εκπομπή και συγκινεί με τις επιτυχίες του.

Την Κυριακή 27 Απριλίου η Ειρήνη Χειρδάρη θα είναι στην παρέα της εκπομπής για να μιλήσει για τις ερωτικές σχέσεις και τους λόγους που οδηγούν τους ανθρώπους στην απιστία. Ο Νίκος Μουτσινάς, η Βασιλική Ανδρίτσου και η Ματίνα Νικολάου από την παράσταση «Το ΚΤΕΛ» θα δώσουν μια ξεκαρδιστική συνέντευξη. Τέλος, ο Μάνος Πυροβολάκης θα διασκεδάσει τους τηλεθεατές με την υπέροχη μουσική του.

Διαβάστε επίσης:

Περισσότερα από 1.300.000 άτομα είδαν το «The Voice»