MEDIA

Ανανεώνεται το Novalifε

Ανανεώνεται το Novalifε

Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας (στις 12 Μαΐου) το ψυχαγωγικό κανάλι Novalifε στην κυριολεξία μεγαλώνει.

Το καθημερινό του πρόγραμμα θα ξεκινά πλέον κάθε πρωί στις 07:30 και εμπλουτίζεται με νέες εκπομπές, περισσότερες ταινίες για κάθε προτίμηση, αλλά και αγαπημένες σειρές. Από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει, κάθε πρωί στις 09:00, τη νέα εκπομπή γυμναστικής «RoyalFitness», που θα προσφέρει την απαραίτητη δύναμη, το χαμόγελο και την ευεξία που χρειάζεται μια καλή ημέρα.

Στις 09:30, η γνωστή σεφ Μυρσίνη Λαμπράκη θα χαρίζει, μέσα από την εκπομπή «Cinemam», τις γευστικές της προτάσεις με μια μεγάλη ποικιλία από ευφάνταστες συνταγές. Το «Lifεtime», το καθημερινό μαγκαζίνο με τους Δημήτρη Κουρούμπαλη και Κατερίνα Γερονικολού θα μεταδίδεται στις 15:00 και 20:30 με όλα τα νέα του Hollywood, τηλεοπτικές προτάσεις από το πλούσιο πρόγραμμα των καναλιών της Nova, αλλά και το μίνι ένθετο «Citylifε», με τις καλύτερες προτάσεις εξόδου για διασκέδαση.

Τέλος, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη γύρω στις 23:00, ο Λάμπης Ταγματάρχης και η παρέα του έρχονται με νέους καλεσμένους στην εκπομπή «Λαμπατέρ».

Διαβάστε επίσης:

Τα Βραβεία Nova Super League 2014 στα κανάλια Novasports