MEDIA

Eurovision 2014: Εντυπωσιακές οι πρώτες συμμετοχές! (photos)

Eurovision 2014:  Εντυπωσιακές οι πρώτες συμμετοχές! (photos)

Συμμετοχές για όλα τα… γούστα παρέλασαν από τη σκηνή του «B&W-Hallerne» της Κοπεγχάγης!

Πρώτη βγήκε η Mariya Yaremchuk από την Ουκρανία με ένα μαύρο φόρεμα, ενώ συνοδευόταν από έναν χορευτή - τραγουδιστή, ο οποίος έκανε διάφορες φιγούρες σε έναν τροχό.

Ο Τεο από τη Λευκορωσία, μαζί με την ομάδα που τον πλαισίωσε, βγήκε στη σκηνή φορώντας ένα μαύρο, κομψό κοστούμι και ερμήνευσε το κομμάτι «Cheesecake».

Η Dilara Kazimova από το Αζερμπαϊτζάν, εμφανίστηκε με ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα. Στο πλευρό της είχε μια χορεύτρια ντυμένη στο ίδιο στυλ, η οποία έκανε ακροβατικά σε ένα ξύλο, ο οποίος στηριζόταν από την οροφή και έμοιαζε με κούνια.

Οι Pollapönk από την Ισλανδία, ντυμένοι με κοστούμια διάφορων χρωμάτων, ερμήνευσαν το τραγούδι τους με κέφι και ενέργεια.

Ο εκπρόσωπος της Νορβηγίας, Carl Espen, με το κομμάτι «Silent Storm» και την εμφάνισή του στη σκηνή κέρδισε τις εντυπώσεις.

Η Paula και ο Ovi από τη Ρουμανία, γνωρίζουν τη Eurovision πολύ καλά, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουν.

Ο Aram MP3 από την Αρμενία, μπορεί να εμφανίστηκε μόνος του στην σκηνή, αλλά η ερμηνεία του σε συνδυασμό με το τραγούδι γέμισαν το stage.

Το τραγούδι του Μαυροβουνίου μιλάει για την αγάπη και έστειλε το δικό του μήνυμα. Ο Sergej Ćetković βγήκε στη σκηνή της φετινής Eurovision με ένα μαύρο κοστούμι, έχοντας στο πλευρό του μια χορεύτρια ντυμένη στα λευκά, η οποία έκανε πατινάζ

Απολαύστε τους όλους στο γκάλερι που ακολουθεί!

Διαβάστε ακόμα:

Eurovision 2014: Σε εξέλιξη ο μεγάλος τελικός! (photos)