MEDIA

Ποιοι πάνε στο σπίτι των «Καρντάσιανς»

Ποιοι πάνε στο σπίτι των «Καρντάσιανς»

Εκλεκτούς καλεσμένους που υπόσχονται αποκαλύψεις, αλλά και πολύ γέλιο, υποδέχεται αύριο και μεθαύριο (23.15) στον ΑΝΤ1 το σπίτι των «Καρντάσιανς».

Την Τρίτη 20 Μαΐου στο σπίτι των Καρντάσιανς έρχονται: ο Παναγιώτης Πετράκης, ο οποίος μιλάει για τη μεγάλη επιτυχία του μιούζικαλ «Πρισίλα» στο οποίο πρωταγωνιστεί αλλά και η Μαρία Σπυράκη που αποκαλύπτει το πώς της έγινε η πρόταση για τη συμμετοχή της στο Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Επίσης, παρούσα θα είναι και η μεγάλη νικήτρια του «The Voice», Μαρία Έλενα Κυριάκου, η οποία αποκαλύπτει γιατί δεν είχε κυνηγήσει το όνειρό της μέχρι τώρα.

Την Τετάρτη 21 Μαΐου καλεσμένοι των Γρηγόρη Αρναούτογλου, Μαρίας Μπεκατώρου και Δημήτρη Σταρόβα θα είναι ο Νίκος Καλογερόπουλος, ο οποίος εξηγεί για το πώς έκανε πραγματικότητα το Πολιτιστικό Κέντρο Κυπαρισσίας αλλά και γιατί αρνείται να εμφανιστεί σε διαφημιστικά.

Ακολουθούν οι Κώστας Δόξας και Ελευθερία Ελευθερίου του «Your Face Sounds Familiar», οι οποίοι μοιράζονται εμπειρίες και ανεβάζουν το κέφι.