MEDIA

Formula 1 σε Alpha και ΟΤΕ Sport 3 HD

Formula 1 σε Alpha και ΟΤΕ Sport 3 HD

Αφήνει την Ευρώπη το πρωτάθλημα της Formula 1 και πηγαίνει στον Καναδά και συγκεκριμένα στο Μόντρεαλ εκεί όπου θα διεξαχθεί αύριο ο 7ος αγώνας της χρονιάς. Η μάχη προβλέπεται συναρπαστική και θα καλυφθεί απευθείας από τον Alphaκαι το ΟΤΕ Sport 3 HD.

Το GP του Καναδά θα μεταδοθεί απευθείας από τον Alpha αύριο Κυριακή στις 21:00 Μια ώρα νωρίτερα θα ξεκινήσει στο στούντιο η εκπομπή F1 Countdown, όπου πέρα από τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών, οι τηλεθεατές θα μπορέσουν να δουν ενδιαφέροντα θέματα για τη F1 και το αυτοκίνητο. Ειδικότερα αυτή την Κυριακή ο Τζένσον Μπάτον με τον θρύλο του γερμανικού ποδοσφαίρου Όλιβερ Μπίρχοφ μιλούν για εκκινήσεις και πέναλτι. Τι είναι πιο απαιτητικό; Ο Τάκης Πουρναράκης οδηγεί στην πίστα του Πορτιμάο την νέα Μ3/Μ4 και η Άρια Γερασιμίδου ανακρίνει το φετινό νικητή του Ντακάρ, Γιόχαν (Νάνι) Ρόμα στο Βελιγράδι.

Από την άλλη το OTE Sport 3 HDστις 19.45 μέσα από την ειδική εκπομπή για τη Formula 1 θα ενημερώσει τους λάτρεις της ταχύτητας για τα τελευταία νέα πριν την εκκίνηση του Γκραν Πρι του Μόντρεαλ. Στις 21.00 θα ξεκινήσει η μετάδοση του αγώνα.

Διαβάστε επίσης:

Ποια βίντεο έσπασαν τα κοντέρ την εβδομάδα που πέρασε