MEDIA

Η ύστατη προσπάθεια για το Alter!

Η ύστατη προσπάθεια για το Alter!
Την ώρα που οι φήμες για οριστικό λουκέτο του Alter, φουντώνουν, η διοίκηση του προχώρησε πριν από λίγο...

Την ώρα που οι φήμες για οριστικό λουκέτο του Alter, φουντώνουν, η διοίκηση του προχώρησε πριν από λίγο σε μία νέα ανακοίνωση. Σε αυτήν ουσιαστικά αναφέρει ότι οι συζητήσεις με το ARGO και τις πιστώτριες τράπεζες, δεν έχουν "ναυαγήσει" οριστικά αλλά ξεκαθαρίζει ότι όλα πλέον εξαρτώνται από την απόφαση των τραπεζικών ιδρυμάτων. Οι πληροφορίες λένε ότι μετά το "ναυάγιο" των διαπραγματεύσεων την προηγούμενη εβδομάδα, ένας από τους βασικούς πιστωτές του Alter, σε συνενόηση με την Argo προχώρησαν σε μία νέα βελτιωμένη πρόταση με την ελπίδα ότι θα πειστεί η Τράπεζα Πειραιώς να δώσει μία ευκαιρία επιβίωσης στον σταθμό.

Μιλώντας στο newsbomb.gr, άνθρωπος που συμμετέχει στις διαδικασίες δήλωσε: <<Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία, γι αυτό και τη ανακοίνωση καταλήγει με τη φράση "από την έκβαση των συζητήσεων για την αναδιάρθρωση του τραπεζικού δανεισμού της και την παροχή χρηματοδοτικών διευκολύνσεων προς την εταιρεία εξαρτάται τυχόν συμφωνία με το νέο επενδυτή". Οι πιθανότητες είναι λίγες, αλλά όσο υπάρχουν δεν μπορούμε να μιλάμε για το "τέλος του Alter". Ολα πάντως, αυτην τη φορά, θα γίνουν πολύ συντομότερα από ό,τι μέχρι σήμερα, αφού ο σταθμός είναι πλέον "νεκρός", χωρίς πρόγραμμα>>.

Ενδιαφέρον, παρουσιάζει και δημοσίευμα της εφημερίδας ΑΞΙΑ, σύμφωνα με το οποίο ο κ. Κώστας Γιαννίκος, διεθυνων σύμβουλος του σταθμού, ετοιμάζεται να μεταβιβάσει σε νέους μετόχους την εφημερίδα "Ο Κόσμος του Επενδυτή", αλλά και σειρά πό θέατρα τα οποία του ανήκουν!

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Alter:

"H «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.» με δ.τ. ALTER CHANNEL κατόπιν της με αριθ. πρωτ. 1982/2011 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεων της σχετικά με την είσοδο fund υπό την διαχείρισιν της ARGO CAPITAL MANAGEMENT LTD στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις της εταιρείας με τις πιστώτριες Τράπεζες για την αναδιάρθρωση του τραπεζικού δανεισμού της και την παροχή χρηματοδοτικών διευκολύνσεων προς αυτήν, από την έκβαση των οποίων εξαρτάται τυχόν συμφωνία με το νέο επενδυτή. Η εταιρεία θα προβεί άμεσα σε ανακοίνωση του αποτελέσματος των διαπραγματεύσεων".