MEDIA

Φινάλε στο Μουντιάλ με τον τελικό την Κυριακή στη ΝΕΡΙΤ

Φινάλε στο Μουντιάλ με τον τελικό την Κυριακή στη ΝΕΡΙΤ

Μετά από ένα μήνα ποδοσφαιρικής πανδαισίας στα κανάλια της ΝΕΡΙΤ, το Μουντιάλ αποχαιρετά τους φιλάθλους. Αύριο θα μεταδοθεί ο μικρός και την Κυριακή ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, αύριο Σάββατο 12 Ιουλίου στις 23.00 θα μεταδοθεί ζωντανά ο Μικρός Τελικός μεταξύ Βραζιλίας και Ολλανδίας, σε περιγραφή Πέτρου Μαυρογιαννίδη και Στέλιου Αποσπόρη. Νωρίτερα, στις 22.00 θα μεταδοθεί εκπομπή pre-game, ενώ αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης, ακολουθεί post-game εκπομπή με την ανάλυση του αγώνα.

Την Κυριακή 13 Ιουλίου η βραδιά ξεκινά στις 20.10 με τη ζωντανή μετάδοση της Τελετής Λήξης του Μουντιάλ και αμέσως μετά, στις 22.00, η καρδιά των Ελλήνων φιλάθλων θα χτυπήσει στους ρυθμούς του Μεγάλου Τελικού ανάμεσα στη Γερμανία και την Αργεντινή. Τον αγώνα θα περιγράψουν ο Αλέξης Σπυρόπουλος και ο Βασίλης Μπακόπουλος, ενώ μετά τη λήξη του θα ακολουθήσει εκπομπή post-game με πλούσιο ρεπορτάζ και ξεχωριστούς προσκεκλημένους.

Ακόμα πιο πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο επιφυλάσσει για τους τηλεθεατές η ΝΕΡΙΤsports, αύριο Σάββατο 12 Ιουλίου. Ειδικότερα, στις 17.00 θα μεταδοθεί από τη Γλασκώβη η δεύτερη ημέρα του Diamond League Στίβου, ενώ αμέσως μετά, στις 19.00 ακολουθεί σε απευθείας σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη ο 1ος Ημιτελικός του European League Βόλει Ανδρών μεταξύ Ελλάδας και Σλοβενίας. Στην περιγραφή και το σχολιασμό του αγώνα θα είναι ο Κώστας Σκουλάς και ο Θοδωρής Χατζηπαντελής.