MEDIA

«Δικαίωση»: Τα κομμάτια του παζλ συνθέτονται αποκαλύπτοντας πολλά!

«Δικαίωση»: Τα κομμάτια του παζλ συνθέτονται αποκαλύπτοντας πολλά!

Είναι η νέα σειρά του Mega που δείχνει να κερδίζει τη μάχη στους πίνακες τηλεθέασης, παίρνοντας ουσιαστικά την «σκυτάλη» από προηγούμενες πετυχημένες δουλειές του Δημήτρη Αρβανίτη.

Η «Δικαίωση» τελικά είναι η δικαίωση του πετυχημένου σκηνοθέτη που πόνταρε πολλά στην καινούργια αυτή παραγωγή και δείχνει να κερδίζει το στοίχημα.

Από σήμερα (4/11/2014) το βράδυ το παρελθόν της ιντριγκαδόρικης αυτής τηλεοπτικής ιστορίας γίνεται ανάμνηση και η πλοκή ξεκινάει να εξελίσσεται στο παρόν.

Ο χρόνος μπορεί να πέρασε, αλλά η Βάλια Βαρνέζη, συνεχίζει όπως και το καλοκαίρι του 1992 στη Σύρο, να προσπαθεί να πετύχει τους στόχους της χωρίς να πτοείται από τίποτα. Τα μυστικά του παρελθόντος όμως, έχουν πάντα τον τρόπο να αποκαλύπτονται αιφνιδιαστικά κι ανελέητα. Γιατί όλοι αναζητούν την «Δικαίωση» τελικά.

Ο Νικηφόρος, έχοντας πληρώσει για την αδυναμία του να ερωτευθεί την αδίστακτη Βάλια και να γίνει υποχείριο στα εγκληματικά της σχέδια, έχει βάλει σκοπό της ζωής του πια να αποκαλύψει το πραγματικό της πρόσωπο σε όλο τον κόσμο... Και δεν θα ησυχάσει αν δεν το πετύχει.

Ο σκοτεινός επιχειρηματίας Ηλίας Ανδρέου, ο μυστηριώδης «Πρίγκιπας», είναι για τη Βάλια μια συμμαχία επικίνδυνη όχι μόνο για τους εχθρούς τους αλλά... και για τους ίδιους...

Η Τζίνα είδε τη ζωή της ν' αλλάζει μέσα σε μια στιγμή, όταν έμαθε την πραγματική της ταυτότητα. Το μίσος για τη βιολογική της μητέρα είναι απύθμενο, όπως και η ανάγκη της για εκδίκηση...

Και μέσα σ' όλα αυτά, ένας έρωτας γεννιέται. Η Μυρτώ Βαρνέζη και ο Χρήστος Ρήγας: τα παιδάκια που το 1992 δέθηκαν με μία τρυφερή φιλία, κόντρα στην έχθρα των οικογενειών τους, θα συναντηθούν και θα δουν την παλιά φιλία τους που τόσο «πολεμήθηκ» από όλες τις πλευρές, να μετουσιώνεται σε έναν έρωτα γεμάτο νεανικό πάθος.

Με τι κατάληξη όμως; Αυτό θα το μάθουμε στην πορεία.

Κάντε κλικ εδώ και δείτε αποκλειστικά πλάνα του σημερινού (4/11/2014) επεισοδίου που εξασφάλισε το gossip-tv.gr.

Σχετικές ειδήσεις