MEDIA

Με τίτλο «Δώστε μας χώρο, χρόνο και ανάσες» κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά»

Με τίτλο «Δώστε μας χώρο, χρόνο και ανάσες» κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά»

Η εφημερίδα φιλοξενεί αποκλειστική συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος δηλώνει: «Δεν υπάρχει θέμα να σκίσουμε το προηγούμενο Πρόγραμμα, δεν υπάρχει θέμα να κάνουμε αίτηση επέκτασης του προηγούμενου Προγράμματος. Η Ευρώπη είναι πάρα πολύ επιδέξια στο να βρίσκει ευφημισμούς, φράσεις που να ικανοποιούν όλους».

Παράλληλα, η «Αγορά»:

  • αποκαλύπτει το «φλερτ» των τεσσάρων μηνών μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Δημήτρη Αβραμόπουλου που οδήγησε σε συμφωνία για την Προεδρία της Δημοκρατίας
  • φιλοξενεί δήλωση του Επιτρόπου Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της Ε.Ε, Πιερ Μοσκοβισί, ο οποίος δηλώνει για τη διαπραγμάτευση με την ελληνική κυβέρνηση: «Θέλουμε λύση και όχι ρήξη».
  • δημοσιεύει ρεπορτάζ για τη ρύθμιση που ετοιμάζει η κυβέρνηση για τα κόκκινα δάνεια και τους πλειστηριασμούς.


Η εφημερίδα δημοσιεύει συνέντευξη του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος δηλώνει: «Ιδιωτικοποιήσεις και κυβέρνηση Αριστεράς δεν συμβιβάζονται» και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος υπογραμμίζει «Να γίνει αποτίμηση της εκλογικής ήττας χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις».

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

Σχετικές ειδήσεις