MEDIA

Το Newsbomb.gr στην κορυφή της ενημέρωσης και για το μήνα των Πανελληνίων Εξετάσεων!

Το Newsbomb.gr στην κορυφή της ενημέρωσης και για το μήνα των Πανελληνίων Εξετάσεων!

Για έβδομο συνεχόμενο μήνα, το Newsbomb.gr, το κορυφαίο ειδησεογραφικό και ενημερωτικό site που εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG Digital Media, βρέθηκε και το Μάιο στην κορυφή των μετρήσεων της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου (ΕΝΕΔ) βάσει επισκεψιμότητας, στο σύνολο των site που περιλαμβάνονται επίσημα στις μετρήσεις αυτές.

Πιο συγκεκριμένα, το Newsbomb.gr φιλοξένησε συνολικά 3.815.323 μοναδικούς επισκέπτες (unique browsers), αριθμός που για έναν ακόμη μήνα το κατέταξε στην κορυφή της σχετικής λίστας σύμφωνα με τις μετρήσεις AT Internet.

Το επίτευγμα αυτό αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία καθώς ο Μάιος, πέρα από την τρέχουσα ειδησεογραφία, ήταν και μήνας των Πανελληνίων Εξετάσεων. Το Newsbomb.gr από την πρώτη μέρα κάλυψε με ειδική ενότητα όλες τις εξελίξεις γύρω από τις εξετάσεις που κάθε χρόνο απασχολούν δεκάδες χιλιάδες οικογενειών. Μέσα από συνεχή ροή ειδήσεων, αρθρογραφία, ανάλυση των θεμάτων και όλες τις πληροφορίες γύρω από τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2015, το Newsbomb.gr κάλυψε άρτια όλη τη σχετική θεματολογία. Έτσι, έκανε για μια ακόμη φορά τη μεγάλη πλειοψηφία των επισκεπτών να το εμπιστευθούν για την αμεσότητα και την εγκυρότητα της πληροφόρησης που παρείχε.

Παράλληλα, η πλειονότητα των site που η DPG Digital Media εκμεταλλεύεται εμπορικά διατήρησαν και το Μάιο τις κορυφαίες θέσεις στις δικές τους θεματικές ενότητες. Το Gossip-TV.gr παραμένει το κορυφαίο site για το lifestyle και τους celebrities, σημειώνοντας σημαντική άνοδο στην επισκεψιμότητα σε ένα μήνα που χαρακτηρίστηκε από την ειδησεογραφία του διαγωνισμού της Eurovision, με 1.949.325 μοναδικούς επισκέπτες*, ενώ αντίστοιχες πρωτιές κατέκτησαν και τα Queen.gr, Onmed.gr και Astrology.gr στις επιμέρους θεματικές τους κατηγορίες.

* Στοιχεία AT Internet