MEDIA

True Detective 2: Το πιο πολυαναμενόμενο επεισόδιο της χρονιάς είναι γεγονός

True Detective 2: Το πιο πολυαναμενόμενο επεισόδιο της χρονιάς είναι γεγονός

Προτού καν ακόμα ξεκινήσει η δεύτερη σεζόν του True Detective οι φήμες για το τεράστιο όργιο είχαν κατακλύσει το διαδίκτυο. Και η μεγάλη στιγμή έφτασε στο 6ο επεισόδιο, σε μια σεκάνς που αναπόφευκτα φέρνει στο νου την ταινία του Στάνλεϊ Κιούμπρικ «Μάτια Ερμητικά Κλειστά»...

Αλλά ας πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή, καθώς όσο πλησιάζουμε στο φινάλε τα πράγματα στην Κόλαση της διαφθοράς στην πόλη Vinci παραμένουν μπλεγμένα, ενώ οι πρωταγωνιστές προσπαθούν να εξιχνιάσουν την σκοτεινή υπόθεση της δολοφονίας του Μπεν Κάσπερ.

Για μια ακόμα φορά μαζευτήκαμε για να παρακολουθήσουμε το νέο επεισόδιο του True Detective στις 04:00 τα ξημερώματα στα κανάλια Novacinema, παράλληλα με την Αμερική, και ρυθμίσαμε και τον αποκωδικοποιητή NovaBox+ για να γράψουμε και να αποθηκεύσουμε το επεισόδιο, προκειμένου να το δούμε ξανά όποτε το θελήσουμε.

Ο Ρέι (Κόλιν Φάρελ) θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Φρανκ (Βινς Βον), την αλήθεια, τον βιαστή της πρώην γυναίκας του, αλλά και μια κοινωνική λειτουργό που επιβλέπει τις συναντήσεις με το γιο του... Και τελικά θα ενδώσει στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά, ενώ θα πάρει μια πολύ οδυνηρή απόφαση.

Ο Φρανκ από την πλευρά του συνεχίζει τις -αρκετά βίαιες- έρευνες για να βρει ποιος του στοίχισε όλη του την περιουσία, ωστόσο τα αδιέξοδα μοιάζουν να μην έχουν τέλος...

Και σταδιακά φτάνουμε τελικά στο αποκορύφωμα του επεισοδίου, με την Άνι (Ρέιτσελ ΜακΆνταμς) να πηγαίνει κρυφά, σαν πόρνη πολυτελείας, μαζί με δεκάδες άλλες κοπέλες, σε ένα από τα «πάρτι» που διοργανώνει ο γιος του δημάρχου Τσεζάνι, ο Μπλέικ, συνεργάτης του Φρανκ, και ο Όσιπ, ο Ρώσος μαφιόζος σε μια απομακρυσμένη βίλα. Στο πάρτι δεν μπορεί, όπως την προειδοποιεί η αδελφή της, να έχει μαζί της ούτε κινητό, ούτε κάποιο από τα αγαπημένα της μαχαίρια, ωστόσο ο Ρέι και ο Πωλ (Τέιλορ Κιτς) την ακολουθούν... Στο βουτηγμένο στα ναρκωτικά όργιο, αλήθειες για εξέχοντα πρόσωπα της πόλης Vinci που εμπλέκονται σε βρώμικα σκάνδαλα θα έρθουν στο φως, ένα πρόσωπο που αναζητούσαν οι ντετέκτιβ θα βρεθεί, ενώ η Άνι θα έρθει αντιμέτωπη με τις τραυματικές εμπειρίες που βίωσε όταν ήταν παιδί.

Δύο επεισόδια μένουν μέχρι το τέλος, και όπως είναι φυσικό η αγωνία κορυφώνεται...

Και αυτήν την Κυριακή στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα συντονιζόμαστε στα κανάλια Novacinema για να παρακολουθήσουμε το προτελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου του True Detective, ταυτόχρονα με την Αμερική, και ρυθμίζουμε τον αποκωδικοποιητή NovaBox+ για να γράψουμε και να αποθηκεύσουμε το επεισόδιο, προκειμένου να το δούμε ξανά όποτε το θελήσουμε.

Σχετικές ειδήσεις