MEDIA

Κυκλοφόρησε η νέα ταινία του Johnnie Walker (photos)

Κυκλοφόρησε η νέα ταινία του Johnnie Walker (photos)

Μια ταινία μικρού μήκους με θέμα τη χαρά της προσφοράς

Το JOHNNIE WALKER BLUE LABEL, το κορυφαίο πολυτελές Blended Scotch whisky, κυκλοφόρησε το sequel της επιτυχημένης του ταινίας μικρού μήκους, “The Gentleman’s Wager”. Οι υποψήφιοι για βραβείο Όσκαρ ηθοποιοί, Jude Law και Giancarlo Giannini, αποτελούν τους δύο πρωταγωνιστές της ταινίας, ενώ βασικό ρόλο παίζει και η διάσημη κινέζα ηθοποιός Zhao Wei.

Το “The Gentleman’s Wager II” αφηγείται την ιστορία ενός άνδρα που αποδεικνύει ότι η ευγνωμοσύνη είναι η υψηλότερη έκφραση της χαράς.

Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν σε μια εντυπωσιακή βίλα, λίγο έξω από τη Ρώμη. Εκεί, έλαβε μέρος και η εκδήλωση, με οικοδεσπότες τους Jude Law και Giancarlo Giannini, στην οποία προβλήθηκε σε διεθνή πρεμιέρα το “The Gentleman’s Wager II” – σκηνοθετημένο από το βρετανό σκηνοθέτη Jake Scott της εταιρείας Ridley Scott Associates. Ο Jake Scott σκηνοθέτησε και την πρώτη ταινία της σειράς. Στο “Gentleman’s Wager II”, ο Jude Law και ο Giancarlo Giannini, βάζουν ένα στοίχημα με έπαθλο ένα ανεκτίμητης αξίας αυτοκίνητο αντίκα, το επιβλητικό κλασικό αυτοκίνητο αγώνων Delhaye 135S. Το αυτοκίνητο, εκτός από έπαθλο του στοιχήματος, αποτελεί και οικογενειακό κειμήλιο της οικογένειας Walker από τα τέλη της δεκαετίας του 1930.

Ακολουθώντας τις προσπάθειες του Jude Law για να κερδίσει, αντιλαμβανόμαστε ότι μέσα από την ευγνωμοσύνη που δείχνει στους ανθρώπους που τον βοηθούν και τη χαρά που του προσφέρει η διαδικασία αυτή, οδηγείται στην πρόοδο και την επιτυχία.

Το “Gentleman’s Wager II”, έπεται της διεθνούς επιτυχίας της πρώτης ταινίας του JOHNNIE WALKER BLUE LABEL με το “Gentleman’s Wager” το 2014. Στη δεύτερη ταινία κάνουν την εμφάνισή τους και οι αστέρες της Formula 1, Mika Häkkinen και Jenson Button.

Το ταξίδι του Jude Law μέσα από τα πανέμορφα τοπία της Ιταλίας και του Μονακό, με μοναδικό στόχο τη νίκη, συνοδεύεται από μια σειρά από δυσκολίες και δοκιμασίες. Η Zhao Wei, αποτελεί μία από αυτές τις δοκιμασίες που ίσως του στοιχίσει ακόμη και τη νίκη στο στοίχημα. Ωστόσο, με τις καλές πράξεις των ανθρώπων που συναντά στη διαδρομή του και με την ευγνωμοσύνη που τους ανταποδίδει, καταφέρνει να επιτύχει το στόχο του, φτάνοντας τελικά στη γραμμή του τερματισμού.

Ο Jude Law δήλωσε σχετικά με την ταινία: “Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι για μία ακόμη φορά πίσω από το τιμόνι της ταινίας του JOHNNIE WALKER BLUE LABEL, The Gentleman’s Wager. Η επιστροφή μου στα γυρίσματα με τον Giancarlo αλλά και η ευκαιρία να συνεργαστώ με την Zhao, πραγματικά με γέμισε χαρά. Εκτός από τα παραπάνω, είχα και την ευκαιρία να οδηγήσω το θρυλικό Delahaye 135S στους λόφους της Ιταλίας και του Μονακό... θα μπορούσε κάποιος να πει πως είμαι ένα πολύ τυχερός άνθρωπος!”

Η πρεμιέρα του “Gentleman’s Wager II” έρχεται ένα μήνα μετά το λανσάρισμα της νέας καμπάνιας του JOHNNIE WALKER με τίτλο “Joy Will Take You Further”. Η νέα καμπάνια, αντιτίθεται στην ιδέα ότι η σκληρή δουλειά είναι ο μόνος δρόμος για την επιτυχία. Αντίθετα, στηρίζει ότι η πρόοδος τροφοδοτείται από τη χαρά και ότι η ευγνωμοσύνη είναι η υψηλότερη έκφραση της χαράς!

Δείτε το The Gentleman’s Wager II εδώ: