MEDIA

ΑγροBusiness: Η νέα εφημερίδα ΕΚΤΑΚΤΩΣ την Πέμπτη με μεγάλες προσφορές

ΑγροBusiness: Η νέα εφημερίδα ΕΚΤΑΚΤΩΣ την Πέμπτη με μεγάλες προσφορές

Καθαρή ενημέρωση για την αγροτική οικονομία – Την Πέμπτη 10 Μαρτίου στα περίπτερα όλης της χώρας

Extra τεύχος
Καλλιέργειες
Μεγάλο αφιέρωμα: ΚΡΗΤΗ

kalliergies

ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ - ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Κάθε περιοχή έχει τα δικά της πλεονεκτήματα, αλλά και μειονεκτήματα. Εχει τις παραδόσεις της, αλλά και τις δικές της ξεχωριστές ανάγκες. Μέχρι τώρα κάθε παραγωγός «επένδυε» στον πρωτογενή τομέα, πολλές φορές χωρίς σχέδιο - χωρίς να λάβει υπόψη του το αύριο, την ανταγωνιστικότητα, τις νέες συνθήκες οι οποίες διαμορφώνονται από τα νέα δεδομένα της παγκοσμιοποιημένης οικονομίας. Από σήμερα η «ΑΓΡΟBUSINESS» αρχίζει την παρουσίαση αυτών των μελετών που συντάχθηκαν από ειδικούς επιστήμονες με στόχο να εφοδιάζουν τον παραγωγό με χρήσιμα στοιχεία για το πού, πώς και τι θα καλλιεργήσει. Για τη διάθεση των προϊόντων. Για τον τρόπο να δώσει νέα πνοή στην κτηνοτροφία, τη μελισσοκομία, τη δεντροκομία, την αμπελουργία. Να του παρέχουν κάθε χρήσιμη πληροφορία για εναλλακτικές καλλιέργειες. Σε αυτό το περιοδικό και σε όσα ακολουθήσουν έχουν γίνει λεπτομερείς καταγραφές των δυνατοτήτων κάθε περιοχής, ώστε κάθε ενδιαφερόμενος να έχει να έχει τη δυνατότητα να ασχοληθεί με επιτυχία με ό,τι επιλέξει. Πλέον, με τα στοιχεία αυτά, θα μπορεί να αποφασίζει για το μέλλον του.

ΒΙΒΛΙΟ - ΟΔΗΓΟΣ
Εμβολιασμοί
Καρποφόρων & Καλλωπιστικών
TOMΟΣ B’

karpofora

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ, ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ

Περιλαμβάνει αναλυτικές οδηγίες βήμα-βήμα με τις μεθόδους, τα είδη και τις εποχές των εμβολιασμών, αλλά και τις τεχνικές για τους πιο κατάλληλους εμβολιασμούς όλων των φυτών.

ΔΩΡΟ
ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ
για να καλλιεργήσετε τα πιο νόστιμα λαχανικά & κηπευτικά!
(σε σακουλάκι)

sporoi

Καλλιεργήστε μόνοι σας, με τον πιο φυσικό τρόπο, τα πιο νόστιμα λαχανικά και κηπευτικά, απαραίτητα για το καθημερινό σας τραπέζι!

ΕΠΙΛΕΞΤΕ: Ντομάτα, Μαρούλι, Αγγούρι, Ρόκα, Πιπεριά, Κολοκυθάκι, Μελιτζάνα, Μπάμια ή Καρότο.

Σχετικές ειδήσεις