MEDIA

Ρελάνς Σαββίδη σε Κοντομηνά: «Πουλήστε μου τον Alpha και θα διατηρήσω όλες τις θέσεις εργασίας»

Ρελάνς Σαββίδη σε Κοντομηνά: «Πουλήστε μου τον Alpha και θα διατηρήσω όλες τις θέσεις εργασίας»

Ο «ισχυρός» άνδρας του ΠΑΟΚ δήλωσε ότι θέλει να αγοράσει οποιονδήποτε κανάλι από αυτά που δεν πήραν άδεια, κάνοντας συγκεκριμένη αναφορά στον Alpha, και όπως είπε χαρακτηριστικά είναι έτοιμος να εγγυηθεί όλες τις υπάρχουσες θέσεις εργασίας.

Με μια τοποθέτηση που θα συζητηθεί και την οποία έκανε λίγο μετά την πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα, ο ομογενής επιχειρηματίας, είπε τα εξής:

«Επιβεβαιώνω εκ νέου ότι ο χώρος των Media στην Ελλάδα με ενδιαφέρει και θέλω να έχω συμμετοχή. Είμαι έτοιμος στα πλαίσια της προστασίας των εργαζομένων να προτείνω σε οποιοδήποτε κανάλι από αυτά που έχασαν τον διαγωνισμό και στον Αlpha και στον κ.Κοντομηνά, να πουλήσουν το κανάλι τους κι εγώ εγγυώμαι ότι οι θέσεις εργασίες θα διατηρηθούν. Είμαι έτοιμος να προσφέρω τέτοιους όρους σε αυτούς που έχασαν την άδεια που θα μου επιτρέψουν να διατηρήσω τις θέσεις εργασίας. Μπορεί να είμαι ο πρώτος που λέει ότι δεν πρέπει να μειώνονται οι θέσεις εργασίας, θα ψάξω να βρω την λύση του προβλήματος με την δική μου συμμετοχή στα μίντια κι αυτή την ανακοίνωσή μου ας την λάβουν όλοι σαν επίσημη προσφορά προς όλους αυτούς οι οποίοι χάνοντας την άδεια είναι έτοιμοι να προβούν σε απολύσεις».

Δείτε τις απίστευτες δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη στο βίντεο που ακολουθεί:

Σχετικές ειδήσεις