MEDIA

Δεν θα βγάλει δελτίο ειδήσεων το Mega αύριο Δευτέρα

Δεν θα βγάλει δελτίο ειδήσεων το Mega αύριο Δευτέρα

Η πιθανότητα να βγει στον αέρα δελτίο ειδήσεων από το Mega, αύριο Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, φαίνεται πως δεν θα γίνει πραγματικότητα.

Σύμφωνα με το mignatiou.com: «Η πλειοψηφία των εργαζομένων, που έκανε επίσχεση εργασίας, αφού άκουσε τον εργατολόγο Γιάννη Καρούζο να λέει ότι υπάρχει ο κίνδυνος να απολέσουν τα δικαιώματά τους, αποφάσισε ότι δεν είναι προς το συμφέρον της να εργαστεί για να μεταδοθούν τα δελτία ειδήσεων από αύριο Δευτέρα».

Σε άλλο σημείο αναφέρεται: «Αρκετοί από εμάς πιστεύαμε ότι τα δελτία ειδήσεων θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως αποτελεσματικό μέσο πίεσης των μετόχων και των τραπεζών για να δράσουν μέχρι την Πέμπτη ώστε να μην κατεβάσει τα ρολά του καναλιού η Digea. Βεβαίως δεν μπορεί να ζητά κανείς από απλήρωτους συναδέλφους “να κάνουν ακόμα μία θυσία” με δεδομένο ότι δεν γνωρίζουν καν τις προθέσεις των μετόχων. Με τα σημερινά δεδομένα η κατάσταση χαρακτηρίζεται δραματική και το μέλλον του καναλιού περισσότερο από αβέβαιο».

«Δυστυχώς οι εργαζόμενοι του Mega είναι τα θύματα ενός αδυσώπητου πολέμου, που δεν τον προκάλεσαν οι ίδιοι, και στον οποίο συμμετέχει και η κυβέρνηση» αναφέρει το mignatiou.com

Σχετικές ειδήσεις