MEDIA

Survivor: Ποιες αλλαγές θα μπορούσαν να γίνουν στους παίκτες;

Survivor: Ποιες αλλαγές θα μπορούσαν να γίνουν στους παίκτες;

Μέσα από το παιχνίδι του ΣΚΑΪ γνωρίσαμε πολλές προσωπικότητες, ανθρώπους που ήδη είχαμε ακουστά, τους Διάσημους, και κάποιους άλλους που μάθαμε στο Survivor, τους Μαχητές. Καθημερινά, σχηματίζουμε γνώμη για τους χαρακτήρες τους ενώ σε twitter και facebook τα σχόλια για την εξωτερική εμφάνιση κάποιων δίνουν και παίρνουν.

Εμείς εντοπίσαμε τα «αδύναμα» σημεία της εμφάνισής τους, ψάξαμε και, μέσα από μια λίστα σύγχρονων, ελάχιστα επεμβατικών υπηρεσιών των κλινικών Cosmetic Derma Medicine και Advanced Hair Clinics, βρήκαμε πως μπορούν να τα βελτιώσουν

001

Στέλιος Χανταμπάκης


Πολύ συχνά, κατά τη διάρκεια της συζήτησης με την κάμερα, οι γκριμάτσες του Χανταμπάκη, δημιουργούν ρυτίδες γύρω από τα μάτια, αγριεύοντας το βλέμμα του, αλλά και στις παρειές ιδιαίτερα τώρα που έχει αδυνατίσει.

Κατάλληλη θεραπεία: Botox για το μεσόφρυο ώστε να «μαλακώσει» το βλέμμα και υαλουρονικό οξύ για να γεμίσουν οι παρειές.

Επίσης, πολλοί έχουν σχολιάσει το σώμα του μοντέλου- παρουσιαστή, το οποίο παρόλο που έχασε αρκετά κιλά, εμφανίζει τοπικό πάχος στα πλαϊνά (που συνήθως εμφανίζουν τα γυναικεία σώματα) αλλά και στις γάμπες.

Κατάλληλη θεραπεία: Η πρωτοποριακή αναίμακτη λιποαναρρόφηση με laser SmartLipo, η οποία εξαφανίζει τοπικό πάχος (πιασίματα) και σμιλεύει περιοχές τους σώματος (όπως οι γάμπες)

002

Κώστας Αναγνωστόπουλος


Ο πρώην μισθοφόρος, παρόλο που αποδεικνύεται σκληρός αντίπαλος στα αγωνίσματα, σωματικά δεν δείχνει ιδιαίτερα αθλητικός, μιας και το «σωσίβιο» επιμένει ακόμα και στις συνθήκες «πείνας», ενώ η τριχοφυΐα διαπιστώνεται πιο έντονη στο σώμα παρά στα μαλλιά.

Κατάλληλη θεραπεία: Για το κορμί του πρώην μισθοφόρου θα προτείναμε αναίμακτη λιποαναρρόφηση Smartlipo μαζί με laser αποτρίχωση. Όσον αφορά τα μαλλιά του Κώστα, η μεταμόσχευση μαλλιών FUE, για να γεμίσει το hairline, είναι μια πολύ καλή λύση, χαρίζοντας πιο νεανική όψη.

003

Μπο - Λάμπρος Χούτος


Οι δυο παίκτες των Διασήμων εμφανίζουν αραίωση στους κροτάφους, ενώ και στο σώμα αλλά και στο πρόσωπό δεν έχουν κάποιο αξιόλογο πρόβλημα. Σίγουρα κάποιοι σκέφτονται ότι ο Μπο χρειάζεται κάποια θεραπεία για το σώμα, όμως εμείς θα σας πούμε ότι ο ράπερ είναι απλά ογκώδης με μεγάλη μυϊκή μάζα.

Κατάλληλη θεραπεία: Η ακούρευτη συνεδρία μεταμόσχευσης μαλλιών FUE, η οποία θα βελτιώσει φυσικά το λεγόμενο hairline, αναίμακτα και ανώδυνα και ιδιαίτερα για τους Διάσημους που δεν θα ήθελαν ποτέ να γίνει γνωστό ότι έχουν υποβληθεί σε τέτοια διαδικασία.

004

Πάνος Αργιανίδης


Το μεγαλύτερο πρόβλημα αραίωσης μαλλιών από όλους του παίκτες του Survivor αντιμετωπίζει ο μάνατζερ ράγκμπι. Για να γίνει λοιπόν «πεντάστερος», θα χρειαστεί σίγουρα εμφύτευση μαλλιών.

Κατάλληλη θεραπεία: Μοναδικός τρόπος για να αποκτήσει ξανά τη χαμένη του νιότη ο αγαπητός Πάνος είναι η μεταμόσχευση μαλλιών με την αναίμακτη μέθοδο FUE.

005

Ελισάβετ Αϊνατζόγλου


Η αγαπημένη του Ορέστη Τσανγκ, Ελισάβετ, θα μπορούσε να τονίσει τα όμορφα μάτια της με ένα πιο γεμάτο φρύδι.

Κατάλληλη θεραπεία: Η μεταμόσχευση μαλλιών FUE μπορεί να εφαρμοστεί και στα φρύδια, μεταφέροντας τριχοθυλάκια και σχηματίζοντας μόνιμα ένα απόλυτα φυσικό και «γεμάτο» φρύδι, σε αντίθεση με το τατουάζ που χρησιμοποιείται συχνά και έχει διάρκεια 1-2 χρόνια, και όχι πάντα τόσο φυσικό αποτέλεσμα.

006

Ορέστης Τσανγκ


Απορία όλων των τηλεθεατών του παιχνιδιού είναι γιατί δεν μεγαλώνουν, το μουστάκι και τα γένια, του νεαρού επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη.

Κατάλληλη θεραπεία: Μεταμόσχευση μαλλιών FUE και στα γένια. Η μέθοδος FUE αντιμετωπίζει με μεγάλη επιτυχία και την αραίωση στα γένια, οπότε ο Ορέστης θα μπορούσε να βρει λύση σε αυτό το πρόβλημα τουλάχιστον, αφού δεν έχει βρει ακόμα τρόπο να διώξει την Ελισάβετ από το παιχνίδι.

007

Λάουρα Νάργες


Η Λάουρα είναι ένα πανέμορφο κορίτσι, που τον τελευταίο καιρό, εξαιτίας κάποιων προβλημάτων που αντιμετώπισε όπως μας ενημέρωσε ο σύντροφός της, έβαλε κάποια παραπανίσια κιλά. Παρόλα αυτά, δε φαίνεται να αντιμετωπίζει τόσο μεγάλο πρόβλημα εκτός από τοπικά «παχάκια» που λύνονται πολύ εύκολα.

Κατάλληλη θεραπεία: Αναίμακτη λιποαναρρόφηση με laser Smartlipo για να απαλλαγεί από τα σημεία που τη δυσκολεύουν ακόμα και σε συνθήκες survivor.

008

Κώστας Κοκκινάκης


Λόγω εκφραστικότητας, ο διεθνής πολίστας έχει δημιουργήσει αρκετές ρυτίδες, ιδιαίτερα στο μεσόφρυο και το μέτωπο. Σε μια από τις αγαπημένες του γκριμάτσες (που βλέπετε και στη φωτογραφία) διακρίνουμε τις περιοχές που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα.

Κατάλληλη θεραπεία: Με ένα botox στις περιοχές αυτές, ο «σεφ των Διασήμων» θα αποκτήσει λείο και σφριγηλό δέρμα χωρίς ρυτίδες.

009

Ευρυδίκη Βαλαβάνη- Σάρα Εσκενάζυ


Χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, τα δυο κορίτσια, θα μπορούσαν μετά τον Αγ. Δομήνικο, που το δέρμα τους λόγω συνθηκών θα δείχνει θαμπό, να εφαρμόσουν κάποιες θεραπείες ανάπλασης. Ο ήλιος, η κακή διατροφή, η έλλειψη ενυδάτωσης με προϊόντα δημιουργούν μεγάλες ανάγκες στην επιδερμίδα.

Κατάλληλη θεραπεία: Η αποτελεσματικότερη θεραπεία αναδόμησης και ανάπλασης του δέρματος Total Plasma Lift, ένας συνδυασμός Fractional Laser και αυτόλογης μεσοθεραπείας PRP.

010

Γιώργος Χρανιώτης


Ο ηθοποιός φαίνεται να αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα με τα γένια του και δείχνει μια ευαισθησία σε κύστες και μολύνσεις.

Κατάλληλη θεραπεία: Οι κύστες στην επιδερμίδα αντιμετωπίζονται ιατρικά με αφαίρεση και παράλληλα κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

011

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Πολλά είναι τα σχόλια των τηλεθεατών στα social media για το πρόσωπο της τραγουδίστριας. Εμείς όμως θα σταθούμε στο γεγονός ότι αν συνεχίσει έτσι στο τέλος θα εξαφανιστεί, οπότε….

Κατάλληλη θεραπεία: Ένα -πλούσιο σε ενέργεια και θερμίδες- γεύμα. Το έχει απόλυτη ανάγκη για να μπορέσει να συνεχίσει.

012

Γιάννης Σπαλιάρας


Τι μπορεί να πει κανείς για τον Mr. 4000; Το «απολλώνιο» κορμί, με γράμμωση μέχρι και στις φτέρνες, τις τελευταίες μέρες παρουσιάζει μια μικρή ατέλεια. Οι τρίχες στο στήθος του λατρεμένου Γιάννη έχουν κάνει την εμφάνισή τους και είμαστε σίγουροι ότι μόλις βγει από το Survivor θα φροντίσει άμεσα να δώσει τέλος.

Κατάλληλη θεραπεία: Μια είναι η λύση για να απαλλαγεί μόνιμα από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα… laser Αλεξανδρίτης.

013

Γιώργος Αγγελόπουλος- Κωνσταντίνος Βασάλος



Μπορεί ο Γιάννης ο Σπαλιάρας να είναι ο Mr. 4000, ωστόσο ο Ντάνος έχει χτυπήσει κόκκινο στις καρδιές των γυναικών, ενώ λίγο πιο πίσω ακολουθεί και ο bodybuilder Κωνσταντίνος. Τι να πει κανείς γι’ αυτούς τους δυο παίκτες; Όσο και αν ψάξαμε, δεν βρήκαμε κάποιο σημείο που χρειάζεται βελτίωση. Να σημειωθεί βέβαια ότι πέρα από την εμφάνιση, είναι και οι δυο τους πολύ δυνατοί παίκτες και έχουν χαρίσει πολλές νίκες στις ομάδες τους, οπότε είναι ιδιαίτερα αγαπητοί και στο αντρικό κοινό.

*Ευχαριστούμε πολύ τον Ιατρικό Όμιλο Cosmetic Derma Medicine Medical Group για την παροχή πληροφοριών, όσο αφορά τις θεραπείες προσώπου και σώματος, αλλά και τη μεταμόσχευση μαλλιών.

Cosmetic Derma Medicine / Advanced Hair Clinics

Αθήνα: +30 210 6980451
Κηφισιά: +30 210 6232220
Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240
Πάτρα: +30 2610 226562