Σαρωτικές αλλαγές στο Survivor - Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη αποκάλυψε τη συνέχεια του παιχνιδιού

Σαρωτικές αλλαγές στο Survivor - Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη αποκάλυψε τη συνέχεια του παιχνιδιού

Αποκαλύψεις για τη συνέχεια του Survivor προανήγγειλε η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ σε ραδιοφωνική της συνέντευξη.

Τα νέα έπαθλα για τους παίκτες, μετά την ένωση των «Διάσημων» και των «Mαχητών» θα είναι ταξίδια, αποκάλυψε η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΙ. «Όταν ενωθούν οι ομάδες και αρχίσουν να παίζουν ατομικά, τα δώρα θα είναι και ταξίδια πια. Δηλαδή, μπορεί να πάρουν δύο παίκτες που θα κερδίσουν να τους πάνε στη Νέα Υόρκη ή να τους πάνε σε ένα κονσέρτο ή σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου», είπε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη.

Θα μετακινηθεί ακόμα ένας παίκτης από τους «Διάσημους» στους «μαχητές»; «Το περισσότερο που μπορεί να συμβεί είναι μια προσθήκη ακόμα στους Μαχητές. Αυτό θα εξαρτηθεί από την πορεία της υγείας του Μάριου Ιωαννίδη. Ο Μάριος είναι καλύτερα και εννοείται ότι θέλει να είναι στο παιχνίδι. Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα ότι έχει πάρει πολλά λεφτά και θα είναι του χρόνου στο παιχνίδι. Είναι οι γιατροί από πάνω του και περιμένουν να είναι καλύτερα για να μπει ξανά και του χρόνου», απάντησε.

Όσον αφορά τις αιτήσεις που δέχεται ο τηλεοπτικός σταθμός για το επόμενο Survivor, είπε: «Αν είχαμε 3.000 αιτήσεις πέρυσι για το Survivor, φέτος είναι πολύ περισσότερες και είναι πολύ πιο γνωστός κόσμος από ότι ήταν πέρυσι...Μετά από αυτή την επιτυχία πολλοί πιστεύουν ότι ξαναχτίζεται η καριέρα τους πάνω σε αυτό».

Τέλος, για την επιλογή του Σάκη Τανιμανίδη στον ρόλο του παρουσιαστή, δήλωσε: «Ήταν πολύ καλή επιλογή ο Σάκης Τανιμανίδης, είναι ένα ζωντανό παιδί, ζωηρό και σκοράρει στα νεανικά κοινά. Έκανε μια τεράστια επιτυχία στον Alpha και μου αρέσει νέα άτομα να δοκιμάζουν καινούρια πράγματα. Επιτυχία είναι να δοκιμάζεις πράγματα με άλλους ανθρώπους ή καινούρια κόνσεπτ.»