MEDIA

Survivor: Αποκάλυψη! Έτσι έστησαν την ψηφοφορία οι «Διάσημοι» (video)

Survivor: Αποκάλυψη! Έτσι έστησαν την ψηφοφορία οι «Διάσημοι» (video)

Survivor: Η τελευταία ψηφοφορία των Διασήμων πριν την ένωση δεν ήταν και τόσο τυχαία...

Έτσι τουλάχιστον φάνηκε στα μάτια του Ορέστη Τσανγκ, ο οποίος συζητώντας, κατά το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Γιώργο Χρανιώτη και τον Γιάννη Σπαλιάρα, σχολίασε ότι οι Διάσημοι φέρθηκαν πολύ έξυπνα στην τελευταία ψηφοφορία.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το SURVIVOR

Σε εκείνο το Συμβούλιο του Νησιού στο Survivor είχαν βγει υποψήφιοι για αποχώρηση ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Κώστας Κοκκινάκης, ο Λάμπρος Χούτος και η Λάουρα Νάργες, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής. Ήταν η πρώτη φορά που η κλίκα των διασήμων δεν ψήφισε σύσσωμη τον Γιώργο Αγγελόπουλο και σύμφωνα με το σκεπτικό του Ορέστη Τσανγκ ήταν μια πανέξυπνη κίνηση στρατηγικής.

«Ήταν πολύ έξυπνη ψηφοφορία από τον Κώστα. Πολύ έξυπνη ψηφοφορία. Δεν υπήρχε άλλη περίπτωση να μείνουν στο παιχνίδι και ο Κώστας και η Λάουρα. Αν δεν είχε ψηφίσει τη Λάουρα και η Λάουρα δεν είχε ψηφίσει τον Κώστα, θα την έβγαζες εσύ και μετά ο Μπο δεν θα ψήφιζε τον Λάμπρο αλλά τον Κώστα», είπε αναφερόμενος στον Χρανιώτη που είχε τότε κερδίσει την ατομική ασυλία.

Σχετικές ειδήσεις