MEDIA

Σύρραξη στο Survivor: Ο καβγάς που παραλίγο να τινάξει το παιχνίδι στον «αέρα» (video)

Σύρραξη στο Survivor: Ο καβγάς που παραλίγο να τινάξει το παιχνίδι στον «αέρα» (video)

Survivor: Επί δέκα λεπτά «Μαχητές» και «Διάσημοι» ξεκατινιάζονταν μετά το τέλος του αγωνίσματος επάθλου!

Ήταν τέτοια η ένταση και ο εκνευρισμός, που κανείς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πώς η παραγωγή απέτρεψε τους παίκτες από το να πιαστούν στα χέρια.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, το αγώνισμα του επάθλου (που ήταν ίσως ένα από τα καλύτερα που έχουμε δει μέχρι σήμερα) με νικητές τους Μαχητές μόλις είχε τελειώσει. Ο Γιάννης Σπαλιάρας που κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος είχε δηλώσει τραυματίας, πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη της ομάδας του. Η κίνηση αυτή του Σπαλιάρα προκάλεσε το μένος των πρώην συμπαικτών του, οι οποίοι δεν δίστασαν να πουν ότι ο Γιάννης έλεγε ψέματα για τους πόνους στη μέση, προκειμένου να αποσυρθεί από το παιχνίδι και να κερδίσει η ομάδα του.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Survivor

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν άντεξε όταν είδε τον Σπαλιάρα να πανηγυρίζει και του είπε με θυμό: «Πέρασε η μέση ε;».

«Δεν είναι άξιοι αντίπαλοι. Δεν ξέρουν ούτε να κερδίζουν ούτε να χάνουν», είπε αργότερα με την ομάδα του ο Ντάνος. Στη συνέχεια, όμως τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα, και η σύρραξη δεν άργησε να έρθει. Αφορμή ήταν μία φράση του Κύπριου, την οποία οι Διάσημοι παρεξήγησαν. Ο Μάριος αμέσως κατευθύνθηκε προς το μέρος τους για να λύσουν τη διαφορά.

Στη συνέχεια οι περισσότεροι φέρθηκαν κατά του Γιάννη Σπαλιάρα. «Την επόμενη φορά θα σου φέρω μασέρ», του είπε ο φίλος του, Γιώργος Χρανιώτης και άλλοι του ευχήθηκαν περαστικά. Ακόμη και ο Κώστας Κοκκινάκης βγήκε από τα νερά του: «Έκανες μ@@κια σταμάτα το εδώ. Ήταν ανήθικο αυτό που έκανες. Ντροπή σου! Και το’χεις ξανακάνει».

Σχετικές ειδήσεις