MEDIA

Αναβάλλεται ο γάμος Σίας Κοσιώνη - Κώστα Μπακογιάννη - Δείτε γιατί

Αναβάλλεται ο γάμος Σίας Κοσιώνη - Κώστα Μπακογιάννη - Δείτε γιατί

Τα πάνω - κάτω ήρθαν στη ζωή του δημοφιλούς ζευγαριού - Γιατί η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης άλλαξαν την ημερομηνία του γάμου τους;

Λόγω της εγκυμοσύνης της παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ, το ζευγάρι είχε αποφασίσει να παντρευτεί στις 10 Ιουνίου σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στη Σαντορίνη.

Ο γάμος θα γινόταν σε γραφικό εκκλησάκι στο σπίτι του κουμπάρου τους Γιάννη Αλαφούζου, παρουσία λίγων φίλων και αγαπημένων προσώπων.

Δυστυχώς ο θάνατος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη (παππούς του Κώστα Μπακογιάννη), έφερε τα πάνω κάτω και βύθισε βεβαίως την οικογένεια του Κώστα Μπακογιάννη σε πένθος.

Όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, τόσο ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, όσο και η γνωστή δημοσιογράφος αποφάσισαν να κρατήσουν τις παραδόσεις και να αναβάλλουν για τουλάχιστον 40 μέρες το μυστήριο.

Το γεγονός, ότι ο γάμος θα γινόταν σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, τους επέτρεψε να μπορέσουν να ενημερώσουν εγκαίρως όλους τους καλεσμένους τους.

Προς το παρόν, δεν έχει οριστεί νέα ημερομηνία, αλλά αναμένεται να γίνει μέσα στο καλοκαίρι, μιας και αργότερα, η Σία Κοσιώνη θα είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.