MEDIA

Survivor: Αυτό είναι το «κομμένο» βίντεο του Γιώργου Αγγελόπουλου - Γιατί δεν προβλήθηκε;

Survivor: Αυτό είναι το «κομμένο» βίντεο του Γιώργου Αγγελόπουλου - Γιατί δεν προβλήθηκε;

Το μυστήριο λύθηκε!

Σάλος είχε προκληθεί πριν λίγες ημέρες, όταν στο τρέιλερ του Survivor προβλήθηκε ένα απόσπασμα με δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου για την συμπαίκτριά του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Αυτές τις δηλώσεις, όμως, δεν τις είδαμε ποτέ. Την Παρασκευή στο Survivor Πανόραμα η Ελεονώρα Μελέτη εξήγησε πως δεν έγινε ηθελημένα η συγκεκριμένη κίνηση και εξήγησε πως το εν λόγω βίντεο υπάρχει.

Έτσι λοιπόν προβλήθηκαν τα επίμαχα πλάνα, στα οποία ο Ντάνος μιλά για τον τρόπο που ψήφισε τον Κώστα Κοκκινάκη, αλλά σχολιάζει και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Survivor

Αναλυτικά, ο Γιώργος ανέφερε: «Πέρα από τα αγωνιστικά και τα έπαθλα που προκύπτουν από τις νίκες, υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνονται στην παραλία. Θεωρώ ότι όλοι βοηθάμε, αλλά κάποιοι βοηθάμε περισσότερο, κάποιοι λιγότερο. Η Βαλαβάνη είναι αυτή η οποία στην συμβίωση βοηθά λιγότερο από τους υπόλοιπους. Ο Κώστας είναι ένας άνθρωπος που στην συμβίωση έχει αναλάβει τη μαγειρική του ρυζιού ή του φακόρυζου, αλλά θεωρώ ότι βοηθά λιγότερο από τον Μπο. Οπότε κάπως έτσι τα έχω στο μυαλό μου και σύμφωνα με αυτά τα κριτήρια ψήφισα τον Κώστα γιατί ο Μπο είναι πιο πρόθυμος ή πιο ενεργός ή ενεργοποιημένος και στη συμβίωση και έχει μεγάλη βελτίωση και στα αγωνιστικά», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Σχετικές ειδήσεις