MEDIA

«Γιοφύρι της Άρτας» το δελτίο της ΕΡΤ

«Γιοφύρι της Άρτας» το δελτίο της ΕΡΤ
Μπορεί το κεντρικό δελτίο ειδήσεων των 21:00 της ΝΕΤ να μην προβλήθηκε ποτέ λόγω της κατάληψης...

Μπορεί το κεντρικό δελτίο ειδήσεων των 21:00 της ΝΕΤ να μην προβλήθηκε ποτέ λόγω της κατάληψης του studio από ομάδα φοιτητών, ωστόσο η ΕΡΤ λίγο αργότερα έβγαλε της εξής ανακοίνωση:

«Απόψε ομάδα φοιτητών διέκοψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ στις 21.00, ζητώντας την προβολή αιτημάτων της. Η ΕΡΤ Α.Ε σέβεται όλες τις απόψεις και τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων, των φοιτητών και των άλλων κοινωνικών ομάδων και προβάλλει τις θέσεις τους μέσα από τα Δελτία Ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές. Ωστόσο, η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση είναι κατηγορηματικά αντίθετη σε ενέργειες οι οποίες στρέφονται κατά του ιερού δικαιώματος του ελληνικού λαού στην ενημέρωση. Πάντως, στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, η ΕΡΤ θα προβάλλει τις απόψεις όλων των πλευρών.»

Και ενώ η ΕΡΤ ενημέρωνε τους τηλεθεατές από τις 22:00 ως τις 22: 45, πως το δελτίο ειδήσεων θα προβληθεί στις 12 το βράδυ, κάτι τέτοιο και πάλι δεν συνέβη με αποτέλεσμα να αναβληθεί εκ νέου η μετάδοση.

Αντί για ειδήσεις ο κόσμος στο μεταξύ, έβλεπε τρέιλερ και διαφημίσεις με την ώρα προβολής του δελτίου να παραμένει άγνωστη.

Και ενώ τελικά στη ΝΕΤ προβαλλόταν μια ξένη ταινία, στις 01:32 πέφτει ξαφνικά το σήμα αρχής του δελτίου ειδήσεων με τον παρουσιαστή να καλωσορίζει τους τηλεθεατές σε ένα «νυχτερινό αναλυτικό δελτίο».