MEDIA

Ροζ σκάνδαλο σε τηλεοπτικό σταθμό!

Ροζ σκάνδαλο σε τηλεοπτικό σταθμό!

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο! Σε αυτή την ιστορία, η πανελίστρια κατηγορεί παρουσιαστή ότι την βίασε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που έμενε.

Ο λόγος για την 37χρονη Σκότι Νελ Χιούζ, η οποία έβγαινε περιστασιακά στο πάνελ της εκπομπής του Τσαρλς Πέιν. Η συνεργασία τους ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2013 και κράτησε μέχρι τον Μάρτιο του 2016. Στην συνέχεια εκείνη τον κατηγόρησε για βιασμό και καταγγέλλει τα αφεντικά του σταθμού ότι επιχείρησαν να της ρίξουν λάσπη όταν αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά.

Σύμφωνα με την πανελίστρια, ο Τσαρλς Πέιν πήγε στο δωμάτιο της με την πρόφαση να μιλήσουν για δουλειά και τότε εκείνος της είπε «Ξέρεις ότι το θέλεις» και ενώ εκείνη έφερε αντίσταση εκείνος την βίασε.

Στην αγωγή της ζητάει αποζημίωση από τον παρουσιαστή του Fox News και την εταιρία 21st Century Fox χωρίς όμως να καθορίζει το χρηματικό ποσό. Μάλιστα, εκείνη υποστηρίζει ότι ο παρουσιαστής την ανάγκασε να έχουν εξωσυζυγική σχέση και κάθε φορά που προσπαθούσε να διακόψει την σχέση εκείνος γινόταν βίαιος.

Το 2015 αποφάσισε να βάλει τέλος στον παράνομο δεσμό τους, οι εμφανίσεις στην εκπομπή του μειώθηκαν, ενώ e-mails που διέρρευσαν από την πλευρά της φάνηκε ότι η σχέση σταμάτησε και με την συναίνεση και των δυο. Τέλος, τόσο ο Πέιν όσο και το κανάλι αρνήθηκαν τις όποιες κατηγορίες.

Πηγή:cretalive

Σχετικές ειδήσεις