MEDIA

Nomads: Όλα όσα θα δούμε στην αποψινή πρεμιέρα - Από την αρχή στα δύσκολα! (pics)

Nomads: Όλα όσα θα δούμε στην αποψινή πρεμιέρα - Από την αρχή στα δύσκολα! (pics)

Η μεγάλη μέρα έφτασε και το Nomads προσγειώνεται στην ελληνική τηλεόραση από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Οι 21 παίκτες βρίσκονται ήδη στο νησί Παλάουαν στις Φιλιππίνες για να ζήσουν την υπέρτατη πρόκληση και να διεκδικήσουν στις 12 εβδομάδες του παιχνιδιού το χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ!

Οι τρεις ομάδες φαίνεται πως μπαίνουν από το πρώτο λεπτό στα δύσκολα, ενώ στο πρώτο κιόλας επεισόδιο αναμένεται να δούμε εκπλήξεις, αναφορικά με την απόδοση των παικτών.

Οι τρεις ομάδες, του Ωκεανού, της Φωτιάς και της Ζούγκλας θα αγωνιστούν από το ξεκίνημα κιόλας του παιχνιδιού για ένα έπαθλο ζωτικής σημασίας. Το πρώτο αγώνισμα αναμένεται να είναι συναρπαστικό, και να κριθεί στο νήμα και σε πολλούς γύρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ NOMADS

Στην αρχή κάθε εβδομάδας, οι 3 ομάδες διαγωνίζονται για τη διαμονή τους, μέσω μίας σειράς ομαδικών αγωνισμάτων.

Η νικήτρια ομάδα, εξασφαλίζει τη διαμονή της σε ένα πολυτελέστατο θέρετρο, όπου θα γευτεί τις απολαύσεις της τοπικής κοινωνίας και θα «ζήσει» την καλή ζωή.

Η ομάδα που έρχεται δεύτερη, καλείται να συμβιώσει με μια οικογένεια ψαράδων σε ένα ψαροχώρι. Θα συμμετέχει στις καθημερινές δουλειές του χωριού και θα πρέπει να ανταπεξέλθει στις όποιες αντιξοότητες, για να εξασφαλίσει την τροφή και τη στέγη της.

Η τρίτη και τελευταία ομάδα, «εξορίζεται» σε μία ερημική παραλία, όπου θα πρέπει να παλέψει για την επιβίωσή της, αναζητώντας τροφή και βασικούς πόρους.

Στο τέλος κάθε εβδομάδας θα υπάρχουν 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση. Το κοινό θα ψηφίζει τον παίκτη που θέλει να «προστατέψει», δίνοντας του τη θετική του ψήφο. Οι 2 παίκτες με τις λιγότερες θετικές ψήφους, θα μονομαχήσουν σε μια σειρά από σκληρές δοκιμασίες, με στόχο την παραμονή τους στο Nomads. Αυτός που χάνει, αποχωρεί.

Δείτε φωτογραφίες από το πρώτο επεισόδιο στη Gallery του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις