MEDIA

Τηλεοπτικές άδειες: «Ξαφνικός θάνατος» για το MEGA

Τηλεοπτικές άδειες: «Ξαφνικός θάνατος» για το MEGA

Σήμερα (11/01) οι μνηστήρες για τις τηλεοπτικές άδειες - Το MEGAμε απόφαση των μετόχων δεν θα πάρει μέρος στον διαγωνισμό

Μέχρι τις 3 το μεσημέρι σήμερα (11/01) το ΕΣΡ θα δέχεται τους φακέλους που θα καταθέσουν όσοι ενδιαφέρονται για τηλεοπτική άδεια, ενώ καμία καθυστέρηση δεν θα γίνει αποδεκτή.

Την ίδια στιγμή, εκτός της διαγωνιστικής διαδικασίας για τις τηλεοπτικές άδειες θα μείνει το MEGA. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μέτοχοι του τηλεοπτικού σταθμού αποφάσισαν να μην διεκδικήσουν μια εκ των 7 τηλεοπτικών αδειών καθώς θεωρούν ότι το τίμημα των 35 εκατ. ευρώ είναι πολύ υψηλό.

Θυμίζουμε ότι όποιο κανάλι δεν μετέχει στο διαγωνισμό, από τα τέλη Φεβρουαρίου και μετά από σύσκεψη της ολομέλειας του ΕΣΡ, θα πρέπει να διακόψει την εκπομπή σήματός του.

«Κινδυνεύουν οι οικογένειές μας»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Οι εργαζόμενοι του «μεγάλου καναλιού» επισημαίνουν ότι «αυτές τις ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη ένα έγκλημα σε βάρος 420 εργαζομένων του MEGA. Δημοσιογράφοι, Τεχνικοί και Διοικητικοί υπάλληλοι στήριξαν απλήρωτοι εδώ και 2 χρόνια το κανάλι προκειμένου να μην κλείσει. Τώρα αποκαλύπτεται ότι εξαπατήθηκαν.

Στα ταμεία των τραπεζών συσσωρεύθηκαν 50 εκατ. ευρώ από διαφημίσεις, όμως οι μέτοχοι του καναλιού αποφάσισαν να μην συμμετέχουν στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. To MEGA οδηγείται σε ξαφνικό θάνατο.

Οι μέτοχοι του MEGA και η κυβέρνηση οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους έστω και την ύστατη στιγμή. 420 εργαζόμενοι και οι οικογένειες τους τίθενται σε άμεσο κίνδυνο» καταλήγει η ανακοίνωση των εργαζομένων.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για τις τηλεοπτικές άδειες

Σχετικές ειδήσεις