MEDIA

Το «Μπρούσκο» πήγε Παρίσι-Πάρτε μία γεύση από τις πρώτες εικόνες

Το «Μπρούσκο» πήγε Παρίσι-Πάρτε μία γεύση από τις πρώτες εικόνες

Αν θέλετε να... ταξιδέψετε μέσα από εικόνες σε ονειρεμένους προορισμούς δεν έχετε παρά να κάνετε μία στάση… στο «Μπρούσκο».

Την τηλεοπτική σειρά που κατάφερε να «τρυπώσει» στα σπίτια χιλιάδων τηλεθεατών, όχι μόνο λόγω του πρωτότυπου σεναρίου, αλλά και των απίστευτων εικόνων που παρουσιάζει.

Μετά το εξωτικό ταξίδι των πρωταγωνιστών στην πανέμορφη Ταϊλάνδη, σειρά έχει το ερωτικό Παρίσι. Ένα ταξίδι, όμως, μόνο για τη Μελίνα, η οποία αφήνει πίσω της τον Αχιλλέα και ταξιδεύει έως τη γαλλική πρωτεύουσα για να βρει τη φίλη της, την Αντιγόνη, που γνωρίζει από τα φοιτητικά της χρόνια.

Ωστόσο, ο Αχιλλέας φαίνεται πως για άλλη μία φορά δεν μπορεί να αντέξει την απόσταση. Αποφασίζει λοιπόν να πάει στο Παρίσι και να βρει τη γυναίκα του προκειμένου να ξεκαθαριστεί το ζήτημα που έχει προκύψει. Συνοδοιπόρος σε αυτό το ταξίδι ο Νεκτάριος.

Mprousko parissi 5

Σε πρώτο πλάνο ο έρωτας

Τι θα γίνει στο ερωτικό Παρίσι; Ποια θα είναι η εξέλιξη του ταξιδιού; Σύμφωνα με πληροφορίες του Gossip-tv.gr, σε αυτή την πόλη ο έρωτας θα έχει τον πρώτο λόγο.

Η Μελίνα και ο Αχιλλέας θα ζήσουν μοναδικές στιγμές πάθους, ενώ ο Νεκτάριος φαίνεται πως θα έρθει πολύ και με την Αντιγόνη…

Ποια θα είναι η στάση όμως της Μελίνας πάνω στο νέο έρωτα που θα «γεννηθεί» μεταξύ του Νεκτάριου και της Αντιγόνης; Η συνέχεια επί τις οθόνες σας… Εμείς το μόνο που μπορούμε να αποκαλύψουμε είναι τις στιγμές που πέρασαν οι συντελεστές της επιτυχημένης σειράς όταν οι κάμερες έκλειναν…

Δείτε περισσότερα για τη show biz αλλά και για όσα συμβαίνουν πίσω από τα παρασκήνια στο Gossip-tv.gr