MEDIA

Παίκτρια του Dancing υποστηρίζει την Δανδουλάκη

Παίκτρια του Dancing υποστηρίζει την Δανδουλάκη

Μπορεί το χορευτικό show του Antenna να γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό, αφού μέρος των εσόδων προσφέρεται στο "Make a Wish" αλλά δεν παύει να είναι κι ένας διαγωνισμός.

Κι όπως όλοι οι διαγωνισμοί έχει εντάσεις, ανταγωνισμό και φυσικά το κυνήγι της πρωτιάς. Το έχουμε δει και στο παρελθόν να "βγαίνουν μαχαίρια" ανάμεσα στους συμμετέχοντες τόσο κατά την διάρκεια της παραμονής τους στο show , όσο και μετά την αποχώρησή τους. Στο φετινό Dancing with the stars, το πέμπτο στη σειρά μέχρι σήμερα δεν είχε ακόμα κάποιος εκδηλωθεί ανοιχτά εναντίον άλλου συμμετέχοντα.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου το κάνει σε μια συνέντευξή της στο τηλεοπτικό περιοδικό super tv, παίρνοντας θέση ανοιχτά υπέρ της Κάτιας Δανδουλάκη στην αυστηρή κριτική που έκανε στον Θεοχάρη Ιωαννίδη όταν εκείνος για να δικαιολογηθεί που δεν έκανε καλά τη χορογραφία είπε οτι είναι κουρασμένος κι έχει πολλά γυρίσματα για το "Μπρούσκο". Η Κάτια Δανδουλάκη σε εκείνο το live ξεσπάθωσε από τη θέση της κριτικής επιτροπής εναντίον του βάζοντάς τον στη θέση του και με βαριές κουβέντες. Ανάλογη είναι και η θέση της Ειρήνης Παπαδοπούλου που συμφωνεί απόλυτα με την κριτική αυτή της Δανδουλάκη στον Ιωαννίδη και με τη σειρά της "τα χώνει":

« Αν όχι όλοι, οι περισσότεροι δουλεύουμε. Κι εγώ ξενυχτώ, αλλά χθες ξύπνησα στις έντεκα το πρωί για να πάω σε μια άλλη υποχρέωση. Πριν από δυο εβδομάδες ήμουν τόσο άρρωστη όσο και τραυματισμένη. Να πω ότι δεν μπορούσα να κάνω τις πρόβες; Δεν έχει σημασία. Ο καθένας κάνει ότι μπορεί και το αποτέλεσμα φαίνεται την Κυριακή».

Πηγή: gossip-tv.gr

Σχετικές ειδήσεις