MEDIA

Το Game of Thrones μας καθήλωσε για ακόμα μία φορά στα κανάλια Novacinema

Το Game of Thrones μας καθήλωσε για ακόμα μία φορά στα κανάλια Novacinema

Το 7ο επεισόδιο της 3ης σεζόν του Game of Thrones μας είχε μια στο κρύο μια στη ζέστη… Και χάρη στον αποκωδικοποιητή NovaBox+ μαζευτήκαμε όλοι η παρέα εχθές το βράδυ και σας μεταφέρουμε όλα όσα έγιναν!

Παρακολουθήσαμε την εξέλιξη της πορείας των ηρώων και εκεί που χαιρόμασταν, εκεί ακριβώς στεναχωριόμασταν. Με την ελπίδα η Σάνσα Σταρκ να γλιτώσει από τα δεινά του μανιακού λόρδου Μπόλτον και ο Θήον «Ρικ» να υψώσει επιτέλους το ανάστημά του και να την βοηθήσει, καταλήξαμε τελικά στον αποτρόπαιο θάνατο της γλυκιάς γιαγιάς που ήταν ο κρυφός της προστάτης, προμηνύοντας ότι το κερί δεν θα μπορεί να ανάψει ποτέ ξανά για να ζητήσει βοήθεια. Άραγε ο Νότος ζει?

Η Σένσει με τη χαιρέκακη συμπεριφορά της τύπου διαίρει και βασίλευε, έχοντας ρίξει στα μπουντρούμια την Μάρτζορι και τον αδερφό της και ενώ φαινόταν αήττητη, λίγο πριν χιμήξουμε εμείς οι απλοί τηλεθεατές στην οθόνη για να αποδώσουμε δικαιοσύνη, φαίνεται ότι έπεσε στο λάκκο που η ίδια έσκαψε για τους άλλους… Άλλωστε το θρησκευτικό στοιχείο «ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω» φαίνεται ότι βρήκε χώρο και στην εποχή του Game of Thrones… Άραγε θα αποδοθεί η δικαιοσύνη στη σκληρή αλλά πλέον έκπτωτη βασίλισσα? Ο αδερφός της που βρίσκεται μακριά, θα καταφέρει να τη σώσει?

Και τέλος το Game of Thrones μας μετέφερε σε τύπου ρωμαϊκή αρένα, με τη βασίλισσα των δράκων απέναντι σε μία διφορούμενη έκπληξη? Άραγε ο Τύριον Λάννιστερ είναι το δώρο που περίμενε για να ωθήσει νέες εξελίξεις?

Με όλα αυτά και ενόψει και του επικείμενου τριημέρου, η προβολή του νέου επεισοδίου στα κανάλια Novacinema την Κυριακής στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα ταυτόχρονα με την Αμερική φαντάζει προτεραιότητα!

Σχετικές ειδήσεις