MEDIA

«Εμφύλιος» στο MEGA μετά την κατάθεση Μπόμπολα στην Εξεταστική!

«Εμφύλιος» στο MEGA μετά την κατάθεση Μπόμπολα στην Εξεταστική!

«Ουσιαστικά με τα όσα είπε ο Μπόμπολας επικύρωσε το τέλος του MEGA», ήταν –σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr- το πικρόχολο σχόλιο άλλου μεγαλομετόχου του μεγάλου καναλιού, για τα όσα είπε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που ερευνά τα δάνεια σε ΜΜΕ και κόμματα ο Φ. Μπόμπολας.

Το κλίμα στο MEGA μετά την κατάθεση Μπόμπολα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, χαρακτηρίζεται από κατήφεια για το μέλλον (;) του καναλιού αλλά και στοιχεία εμφυλίου, αφού ο μεγαλομέτοχος με τα όσα είπε «άδειασε» τους άλλους δύο μεγαλομετόχους.

Για τον ένα άφησε σαφέστατες αιχμές σε ό,τι αφορά στη διευθέτηση των δανείων του συγκροτήματός του απ’ τις τράπεζες, για τον άλλο υπαινίχθηκε αδιαφορία για το μέλλον του MEGA επειδή –όπως ισχυρίστηκε- έχει κι άλλα συμφέροντα σε ΜΜΕ, ενώ και... για τους δυο είπε καθαρά ότι δεν ενδιαφέρονται για την τύχη του μεγάλου καναλιού, σε αντίθεση –προφανώς- με τον ίδιο!

Αλλά έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία –και στην ουσία σηματοδοτεί και το προδιαγεγραμμένο τέλος...- ότι σε αντίθεση με τα όσα ισχυρίζεται κυρίως η πλευρά Ψυχάρη (μέσω του διευθυντή ειδήσεων Μαν. Καψή) ο Φ. Μπόμπολας είπε πάρα πολύ καθαρά ότι για την τραγική κατάσταση του MEGA δεν φταίει η κυβέρνηση, αλλά την αποκλειστική ευθύνη την έχουν οι μέτοχοι του καναλιού!

Μάλιστα άδειασε τον Μαν. Καψή για τα όσα ισχυρίζεται δημοσίως τονίζοντας ότι... τα λέει χωρίς την έγκριση είτε του Δ.Σ. του καναλιού είτε των μεγαλομετόχων!

Αξίζει ακόμα να σημειώσουμε, πως ο μεγαλομέτοχος του MEGA και ιδιοκτήτης της εταιρείας «Πήγασος» άφησε να εννοηθεί ότι δεν είναι βέβαιο πως θα συνεχίσει να ασχολείται με τα ΜΜΕ...

Όλα τα παραπάνω, έχουν δημιουργήσει στο μεγάλο κανάλι ένα κλίμα ακόμα πιο αρνητικό σε σύγκριση με τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα, με τους πιο απαισιόδοξους να κάνουν λόγο για εμφύλιο και «τέλος εποχής»...

Σχετικές ειδήσεις