MEDIA

Ανακοίνωση συμπαράστασης δημοσιογράφων της ΕΡΤ στους συναδέλφους των καναλιών χωρίς άδεια

Ανακοίνωση συμπαράστασης δημοσιογράφων της ΕΡΤ στους συναδέλφους των καναλιών χωρίς άδεια

Την συμπαράστασή τους σε όλους τους εργαζόμενους των τηλεοπτικών σταθμών που δεν εξασφάλισαν τηλεοπτική άδεια, εκφράζουν με ανακοίνωσή τους οι εκπρόσωποι των δημοσιογράφων της ΕΡΤ.

«Καλούμε τα συνδικαλιστικά μας όργανα να προβούν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλίσουν τις θέσεις εργασίας και δηλώνουμε ότι θα συμμετέχουμε μαζικά σε όποιες κινητοποιήσεις του κλάδου αποφασιστούν», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Να σημειωθεί πως στην εν λόγω ανακοίνωση δεν γίνεται καμία αναφορά για τις αποφάσεις και τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Εμείς οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ που έχουμε γνωρίσει την ανεργία και την εργασιακή ανασφάλεια εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στους συναδέλφους (δημοσιογράφους - τεχνικούς και διοικητικούς ) στους τηλεοπτικούς σταθμούς που αγωνιούν για τις επερχόμενες εξελίξεις.

Καλούμε τα συνδικαλιστικά μας όργανα να προβούν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλίσουν τις θέσεις εργασίας και δηλώνουμε ότι θα συμμετέχουμε μαζικά σε όποιες κινητοποιήσεις του κλάδου αποφασιστούν...».

Σχετικές ειδήσεις