MEDIA

«Για να δούμε τι θα δούμε...» στα νέα κανάλια

«Για να δούμε τι θα δούμε...» στα νέα κανάλια

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του “Ελεύθερου Τύπου”,το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκηλέγεται ότι θα αρχίσει να εκπέμπει τέλος του χρόνου, με αρχές του νέου με τους υπευθύνους να δουλεύουν νυχθημερόν, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την έναρξη του νέου σταθμού που στόχο έχει την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του τηλεοπτικού κοινού.

Βαρύτητα έχει δοθεί κυρίως στην ψυχαγωγία, αφού ο ενημερωτικός τομέας του σταθμού έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και έχει αποφασιστεί ποιοι θα βρίσκονται μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, γίνονται προσπάθειες και συζητήσεις με παραγωγούς και επαγγελματίες της αγοράς για να καλυφθούν τα κενά, τόσο με έτοιμες λύσεις όσο και με μετακινήσεις από άλλα κανάλια.

Ο ΑΝΤ1 από την πρώτη στιγμή που έχει εξασφαλίσει άδεια και μέχρι σήμερα που έχει καταβάλει εντός του χρονικού περιθωρίου την α’ δόση, συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμά του και ήδη από τη Δευτέρα αναμένονται νέες εκπομπές.

Ανάλογες είναι και οι κινήσεις του ΣΚΑΪ, με τον πρόεδρο του καναλιού, Γιάννη Αλαφούζο, να "ποντάρει" στην ενημέρωση αλλά και στην ψυχαγωγία, προβάλλοντας show όπως το "X-Factor", που πέρυσι σημείωσε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Παραπολιτικά", το κανάλι του Φαλήρου θα ρίξει το βάρος στην ψυχαγωγία, ευελπιστώντας ότι με τη στρατηγική αυτή θα καταφέρει να προσελκύσει περισσότερα έσοδα.

Στο πλαίσιο αυτό, έχει ήδη έρθει σε συμφωνία για την απόκτηση των δικαιωμάτων δύο "reality shows", ενώ αναζητά και άλλες εκπομπές, που θα ενισχύσουν περαιτέρω το ψυχαγωγικό προφίλ του σταθμού

Σχετικές ειδήσεις