MEDIA

Αυτός είναι ο νέος επικεφαλής ενημέρωσης της ΕΡΤ

Αυτός είναι ο νέος επικεφαλής ενημέρωσης της ΕΡΤ

Ανακοινώθηκε ο διάδοχος του Σταύρου Καπάκου στη θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων της ΕΡΤ.

Ο διάδοχος του Σταύρου Καπάκου στο «τιμόνι» της ενημέρωσης της κρατικής τηλεόρασης είναι ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Τσούτσιας, άνθρωπος που γνωρίζει από πρώτο χέρι τα πράγματα στο ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής αφού εργάζεται στην ΕΡΤ από το 1989 και μέχρι σήμερα ήταν Προϊστάμενος Υποδιεύθυνσης Σύνταξης Ειδήσεων.

tsoutsias

Ο Παναγιώτης Τσούτσιας είναι δηµοσιογράφος. Γεννήθηκε στους Αγίους Αναργύρους Αττικής, το 1956. Σπούδασε στο Πανεπιστήµιο Δηµοσιογραφίας της Σόφιας. Από το 2002 κατοικεί µόνιµα στον Γέρακα. Είναι παντρεµένος µε δύο παιδιά. Αµέσως µετά τη µεταπολίτευση υπήρξε ενεργό µέλος πολιτιστικών συλλόγων και επιτροπών ειρήνης.

Ιδρυτικό µέλος του Ελληνοβουλγαρικού Συνδέσµου Φιλίας. Το 1987 συµµετείχε στην Οµάδα Πρωτοβουλίας για τη λειτουργία του πρώτου διαδηµοτικού σταθµού (Δίαυλος 10) και στη συνέχεια στην Επιτροπή Προγράµµατος. Έχει εργαστεί στις ηµερήσιες εφηµερίδες «Πρώτη», «Μεσηµβρινή», στο περιοδικό «Έψιλον» της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας» ενώ υπήρξε αρχισυντάκτης του περιοδικού «Άνθρωποι» της «Απογευµατινής της Κυριακής». Εργάστηκε στο πολιτικό τμήμα του «Έθνους» και του «Έθνους της Κυριακής» και στη ΝΕΤ 105,8.

Έχει στο παρελθόν εκλεγεί Γενικός Γραµµατέας του Δ.Σ. του Ενιαίου Δηµοσιογραφικού Οργανισµού Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ) και µέλος του Γενικού Συµβουλίου της Πανελλήνιας Οµοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ).

Σχετικές ειδήσεις